utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Duel između Ćorića i Cicipasa bi trebao biti derbi dana

Meč između Borne Ćorića i Stefanosa Cicipasa će biti najbolji meč dana u to nema sumnje.

Kladionice su nominalno postavile Ćorića za favorita što je i realno, jer je u ovom trenutku bolji igrač i bolje rangiran.

No, to što je Ćorić bolje rangiran i bolji igrač ne mora ništa da znači, jer glavna Ćorićeva boljka jeste glava. U velikoj većini slučajeva on igra dobar meč, ali u ključnim trenucima greši, trpi brejkove i sve to utiče na njega i njegovu igru. Jasan pokazatelj vam je masters u Madridu i meč protiv Dominika Tima, gde je Ćorić dominiirao tokom celog meča, ali kada je došao trenutak da se servira za pobedu Ćorić je pao, i došlo je do velikog preokreta. Poenta cele priče jeste da tokom celog meča on gotovo uvek pruži protivniku šansu za povratak u meč, a ostalo je na protivniku da li može da iskoristi priliku, ili ne.
Iz tog razloga mišljenja samo da ovaj meč neće biti „jednosmerna ulica“ za Ćorića, jer je Cicipas pokazao ove sezone da može da igra sa najboljima na svetu. Pobedio je Tima i Andersona, dakle dve top 10 pobede i sigurno se neće uplašiti Ćorića.

Tu je naravno i taj statistički podatak vezan za Cicipasa koji kaže, da je do sada u sezoni odigrao 38 mečeva, i na 25 je došao over kada je margina bila 21,5 gemova, a još dva meča su završila tačno na granici. To vam u procentima iznosi 65%, a znači da je Cicipas pogodan za klađenje na over. Naravno ovo je samo statistika koja ne mora ništa da znači, ali je lep podatak.

Mi očekujemo ujednačen meč i naravno da meč ode preko 21,5 gemova.

Predlog: Više od 21,5 gemova 1,65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje