četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva predloga iz zemlje izlazećeg Sunca, za ranoranioce!

U sredu se u jutarnjim časovima po centralnoevropskom vremenu igra 5.kolo u Japanskoj Drugoj ligi, a pošto je kladioničarska ponuda izuzetno slaba, smatramo da i u ovoj ligi možemo pronaći zanimljive tipove.


05:00 Roaso Kumamoto – Omija Ardija: Duel dva tima koji nam se na prvi pogled učionio zanimljiv najviše zbog trenutne forme i igara dva tima, naime ekipa Roaso Kumamoto je tim koji igra dosta otvorene mečeve sa puno golovo, što pokazuje i prva 4 meča u novoj sezoni gde je na svim mečevima bio prolazan tip 3+, kao i GG&3+. Sa druge strane ekipa Omije za razliku od mečeva na domaćem terenu, takođe na gostovanjima voli da se nadigrava, pa su dva meča na gostovanjima ove sezone oba puta viđena po 5 golova.

PREDLOG za KLAĐENJE: 3+ (kvota 2,12)


06:00 Oita Trinita – Mito Holihok: Za razliku od prvog meča gde nas je forma timova navela na predloženi tip, ovde je i forma timova i tradicija na strani jednog od rivala. Oita je novu sezonu počela skorom 1-2-1, a na domaćem terenu dva puta su remizirali. Sa druge strane ekipa Mito Holihok zauzima prvo mesto na tabeli sa 3-1-0 skorom i gol razlikom 9:1. Na prethodnih 7 međusobnih mečeva, ekipa gostiju nije poražena od današnjeg domaćina, a samo jednom je viđeno više od tri gola.

PREDLOG za KLAĐENJE: X2&0-3 gola (kvota 1,95)


Molimo Vas da predloge shvatite sa dozom opreza jer ova liga nije u našem preterano velikom fokusu, tako da su predlozi pre svega zasnovani na tradiciji i statistici, ukoliko se odlučite da ispratite ove predloge, želimo vam puno sreće!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje