četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Efikasan meč u najavi….

U okviru 15-tog kola Australijskog šampionata sastaju se Njukasl Džetsi i Central Koust Merinersi.

Drugi duel dana odigraće Pert i Melburn Siti,a naš predlog za ovaj meč možete pogledati ovde.

Njukasl Džetsi su nekako ušuškani na tom drugom mestu. Prvoplasirani Sidnej im beži 8 bodova, dok je trećeplasirana ekipa na 5 bodova zaostatka. Džetsi ove sezone igraju izvan svih očekivanja, niko nije mogao ni pomisliti da će ekipa koja je prošle sezone bila na dnu tabele ovako igrati ove sezone. Imaju jedan od najefikasnijih napada u ligi,iako igraju bez najboljeg strelca O’Donovana. U prošlom kolu su remizirali sa silnim Sidnejom i to im je sigurno dodatno podiglo samopouzdanje. Motor ekipe je Nabut,uz Petratosa. Novo pojačanje Rodrigez bi trebalo da debituje na ovom meču i sigurno će dati dodatnu snagu i ovako kvalitetnom napadu. Za razliku od meča sa Sidnejom nešto je bolji zdravstveni status ekipe jer se vraćaju golman Duncan i kapiten Boogart.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Duncan, Boogart, Vujica

Izostanci: O’Donovan, Kantarovski, Vargas, Cowburn

Merinersi su 5 kola bez pobede,ali ipak meč u prošlom kolu može da bude svetlo na kraju tunela. U prošlom kolu su remizirali na gostovanju Viktoriju i taj meč im je sigurno podigao samopouzdanje. Reč je o ekipi koja se ne brani ma ko bio sa druge strane.Posebno motivisano igraju kada igraju protiv kvalitetnog rivala,tj kada su autsajderi. Koliko mogu biti opasni u takvim situacijama najbolje pokazuje činjenica da su jedini savladali Sidnej ove sezone. Problemi sa sastavom postoje jer nedostaju tri bitna igrača zbog reprezentativnih obaveza. Najviše se ističe nedostatak De Silve koji je mnogo bitan za napad,može se reći jedan od glavnih motora Merinersa.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: De Silva, Glover, Buhagiar

Predlog za klađenje: Ovo bi trebalo da bude efikasan meč.Duel dva tima koja igraju mečeve u spuštenom gardu. Prvi ovosezonski meč su dobili Džetsi 5-1 na startu sezone.

Tip: 3+ @ 1.70

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje