petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Engleska – Poljska ( EURO U21) najava i prognoza!

Od 20:45 igra se poslednje kolo Grupe A, na Prvenstvu Evrope za mlade selekcije, a sastaju se selekcije Engleske i domaćina Poljske, meč se igra na Kolporter Areni u Kielicama, a sudiće ga Herald Lehner iz Austrije.

Engleska je u dosadašnja dva meča igrala od sjaja do očaja, posle lošeg prvog susreta posle Švedske u prvom meču, ponovilo se isto i u drugom protiv Slovačke ali samo u prvom poluvremenu, kada je Engleska gubila 0:1. U drugom poluvremenu ulaskom desnokrilnog napadača Marfija na mesto desnog beka, Engleska je zaigrala još ofanzivnije što je donelo dva gola i pobedu Englezima, ali do koje je došla više individualnim kvalitetom svojih igrača nego nekom sjajnom timskom igrom. U današnjem meču biće im dovoljan i jedan bod da sa prve pozicije odu u polufinale ukoliko Švedska i Slovačka takođe podele bodove, u slučaju pobede sigurno će zauzeti prvo mesto.

Poljska selekcija razočarala je svoje navijače u prva dva susreta protiv Slovačke kada su pretpeli poraz i protiv Švedske kada su u nadoknadi vremena uspeli da dođu do boda. U oba meča selekcija Poljske je rano povela ali nije uspela da sačuva tu prednost do kraja i dozvolila je protivnicima da okrenu meč. Samo pobeda ostavlja mogućnost Poljskoj da u slučaju nerešenog meča Švedske i Slovačke prođe dalje.

Selektor Poljske, Dorna o meču je rekao: ,, Ovaj meč protiv Engleske i mogućnost da prođemo u narednu fazu je nagrada za napor koji je tim uložio protiv Švedske, ali definitivno moramo da budemo koncentrisaniji. U oba dosadašnja meča smo prvi dolazili do gola ali nismo pobedili.“

Očekuje nas dule gde će selekcija Poljske imati ogroman pritisak i opterećenje zbog domaće publike sa kojim se nije najbolje nosila do sada, Engleska selekcija je iskusnija i ima par igrača koji individualnim rešenjima mogu da donesu pobedu ovoj selekciji, nedostatak organizatrora igre i dalje je primetan u ovoj selekciji.

PREDLOG za klađenje: 

  • pobeda Engleske (kvota 1,55)
  • 2-3 gola ( kvota 2,12)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje