petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EP polufinale: Rusija – Srbija

Od 20:30 u Istanbulu će se odigrati drugo polufinale Evropskog prvenstva gde će sastati Rusija i Srbija. Bolji iz duela ide na megdan reprezentaciji Slovenije.

Po mnogima je ovo neočekivano polufinale. Rusija je izašla iz senke i nakon 2012. godine kada su uzeli bronzu, sada su na krilima Alexey Shveda i sjajnim partijama Mozgova uspeli da prebrode i četvrtfinale i pobede Grčku. Rusi se nadaju ponovnom zlatu koje su osvojili 2007. godine pogotkom Holdena u Madridu.

Srbija bez 8 igrača koji bi realno bili u rotaciji, uspela je da potuče neverne tome i uz sjajan timski rad i još bolje vođenje Saše Đorđevića dođe do polufinala. Srpska selekcija je favorit (kvota u kladionici Maxbet iznosi 1.45) pre svega zbog tradicije koju ima, ali i mogućnosti da zaustai Mozgova. Shved će verovatno dati svoj prosek poena, ali lucidnost Stefana Jovića i želja Bogdana Bogdanovića koji igra pred domaćom publikom mogu biti presudni faktori.

Statistika 2 ekipe je maltene izjednačena – Rusija ima 52,1% a Srbija 54,3% pogodka za 2 poena. Bazarevicha ekipa gađa 32,6%, a Saletova 32,5% za 3 poena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje