petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 1. kola (petak)

Prvo kolo prve lige Holandije otvaraju Ado Den Hag i Utreht, a kako ste imali priliku da pročitate prve dve najave sezone, podsećamo vas da ćete imati priliku da pročitate još dve, ali sa malim zakašnjenjem, zbog čega vam se izvinjavamo. Elem, ove dve ekipe odmeriće snage od 19 časova po našem vremenu, po kladionicama ulogu favorita imaju gosti, ali je pitanje hoće li je opravdati, s obzirom na to da je u pitanju prvo kolo.

Pripremni period Den Hag je odigrao odlično, ovaj tim je vezao 10 mečeva gde jedva da je primio po koji gol, a na svih 10 susreta uspeo je i da slavi.

Izostanci:

Što se tiče izostanaka, Alfons Groenendijk ima priliku da izabere koji god sastav hoće, s obzirom na to da su svi igrači spremni za novu sezonu, a izostanaka nema. Sigurno je da će menadžer domaće ekipe na ovom susretu ići na tri boda, jer su fudbaleri takav mentalitet stekli na pripremnim utakmicama.

Sa druge strane, Patrick Joosten je jedini igrač koji će biti odsutan za goste. Urby Emanuelson, Cyriel Dessers i Sander van de Streek se nadaju da će doći do debija večeras.

Statistika:

Kada je u pitanju statistika, treba pomenuti da smo tip 0-2 mogli da naplatimo na 5 od poslednjih 6 utakmica između Ado Den Haga i Utrehta računajući sva takmičenja, pa se nadamo da ćemo moći i danas.

Predlog za kladioničare:

Stav urednika je da Ado Den Hag večeras osvaja makar bod, a razlozi su sledeći: pun sastav ekipe, domaći teren, izvanredna igra na pripremnim susretima, veliko samopouzdanje ekipe, želja da start sezone započne pobedom. Kvota za pomenuti tip iznosi 1,65

19:00 Den Haag – Utrecht 1X @1,65

Kvota je preuzeta iz kladionice MaxBet.


Prvi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Drugi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje