četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Najbolji asistent Zvezde upitan za nastup

Večeras će se u hali Aleksandar Nikolić od 20:45 sastati ekipa Crvene Zvezde i Anadolu Efesa u okvriu 20. kola Evrolige.

Crvena Zvezda se trenutno nalazi na 5. mestu sa 12 pobeda i 8 poraza, dok je turska jedno mesto ispod onog koji vodi u Plejof sa 9 pobeda i 11 poraza.

Crveno-beli su u seriji od 13 pobeda (računajući ABA i Evroligu), a poslednji put su poraženi 20.12. u Pireju od strane Olimpijakosa. Domaći teren predstavlja neosvojivu tvrđavu gde ove sezone u Evroligi nisu poraženi od početka decembra i utakmice sa Žalgirisom.

Međutim, današnji protivnik je u Istanbulu nadigrao Zvezdu i dobio je rezultatom 100:79.

Danas bi moglo biti problema za crveno-bele ukoliko ne nastupi plejmejker Stefan Jović koji je 3. po broju asistencija u dosadašnjem delu takmičenja. On beleži 5,95 asistencija, a osim što je sjajan organizator igre, odlično obavlja defanzivne zadatke.

Trener Radonjić pričao je na konferenciji za štampu o povredama igrača:

Više smo u procesu rehabilitacije, nego trenažnom procesu. Dangubić od subote počinje sa trčanjem, Kuzmić je imao nezgodnu povredu, ali je u sredu trenirao, dok Jović nije još od utakmice protiv Panatinaikosa. Nisam prognozer i videćemo kakva će situacija biti u petak. Nismo u sjajnoj poziciji, ali izlazimo da damo sve od sebe. Za bilo kog evroligaša bi bilo previše, ali mi izdržavamo„.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje