subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FINALE: Srbija ili Slovenija?

Od 20:30 odigraće se finale evropskog prvenstva u košarci gde će se sastati Slovenija i Srbija.

Mnogi evropski mediji se pitaju kakva bi to reprezentacija Jugoslavije bila da zajedno igraju Dragić, 2x Bogdanović, Šarić i Marjanović, ali mi danas imamo 2 republike koje će se ravnomerno boriti za zlato!

U finalu pre finala Slovenija je očitala lekciju Španiji i dobila sa 20 poena razlike. Srpski trener u redovima slovenaca – Igor Kokoškov bio je asistent u mnogim NBA klubovima, pa i u reprezentaciji Srbije i Crne Gore na takmičenju 2004. godine. Sa velikim iskustvom i znanjem i uz možda i najboljeg belog plejmejkera u NBA – Goranom Dragićem te ultra-perspektivnim Lukom Dončićem učinio je da Slovenija na ovom šampionatu ne zna za poraz.

Reprezentacija Srbije je odigrala odlično ovaj turnir i pretrpela samo jedan poraz. Današnji ishod u mnogome će zavisiti od ozbiljnosti povrede prvog plejmejkera Stefana Jovića. Bez sumnje, on je izjavio da će igrati, ali koliko će moći da pruži na terenu ostaje da se vidi. Definitivno je njegova razina igre na višem stupnju nego li njegove glavne zamene – Vase Micića.


Kvote su skoro ravnomerno raspoređene. U kladionici Maxbet 2.10 na pobedu Slovenije, na pobedu Srbije 1.90. Kome dajte više šansi?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje