četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Freiburg vs Stuttgart

Svojom utakmicom, timovi Frajburga i Štutgarta otvoriće 27. prvenstveno kolo prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“…

FRAJBURG se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, sa pet bodova više u odnosu na timove u opasnoj zoni. U poslednjih sedam prvenstvenih susreta, imaju svega jedan trijumf, te završnicu šampionata dočekuju, ne baš spokojni što se tiče opstanka u ligi. Treći su najneefikasniji tim u prvenstvu, sa svega 25 postignitih golova, a i defanziva im nije na zavidnom nivou, primili su do sada 42 golova (četvrta najslabija odbrana). Na svom terenu igraju sasvim solidno (samo dva poraza), ali i dosta neefikasno, na 13 odiganih utakmica viđeno je svega 22 gola, iliti 1.69 po utakmici. Na ovoj utakmici biće oslabljeni neigranjem: A.Abrashi (vezista), M.Frantz (vezista), C.Stanko (vezista), F.Niederlechner (napadač).

ŠTUTGART je zahvaljujući sjajnoj seriji rezultata u kojoj se nalazi, stigao do desete pozicije na prvenstvenoj tabeli, sa „komotnih“ devet bodova viška u odnosu na ugrožene timove. Popularne „Švabe“, na predhodnih šest ligaških duela nsi pretrpeli poraz, odnosno zabeležili su četiri trijumfa uz dva remija. Sa svega 23 data gola imaju drugi najneefikasniji napad, ali su u odbrani zaista sjajni, dozvolili su svojim protivnicima samo 29 pogodaka i jedino je Bajern Minhen bolji od njih u tom segmentu. Gosti na ovom duelu neće moći da računaju na: C.Mane (napadač), M.Zimmermann (defanzivac), T.Baumgartl (defanzivac).

Predlog za tipovanje:

Duel ekipa koji se nalaze u različitim formama, Frajburg teško dolazi do pobede u poslednjem periodu, dok Štutgart ne zna poraz. Iako je momentum na strani gostujućeg tima, Frajburg ima svega dva poraza na svom terenu ove sezone, a Štutgart isto toliko trijumfa na gostovanjima, stoga odlučili smo se za igru na golove, odnosno na ovom meču ne očekujemo goleadu, imajući u vidu da se sastaju dva tima koja imaju velikih problema u napadu, dok su pritom „Švabe“ druga najbolja defanzivna ekipa u ligi.

„0-2“ – @1.65

Utakmica se igra 16. marta sa početkom od 20:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje