utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Glavni trener Bajerna poziva na oprez pred revanš meč!

Nemački Bajern iz Minhena sinoć je u okviru 1/8 finala Lige Šampiona na svom terenu ubedljivo savladao ekipu turskog Bešiktaša (5:0) i time praktično obezbedio prolaz u narednu fazu.

Ipak, glavni trener “Bavaraca“ pozvao je igrače i sve pristalice kluba na oprez, dodajući da je Liga Šampiona takmičenje gde se ne sme rizikovati.

– Na ovoj utakmici videli smo dva različita poluvremena. Do pauze igrali smo niskim tempom, loše smo kombinovali i time dozvolili Bešiktašu da napada. Gol na kraju prvog dela dao nam je psihičku snagu i u drugom poluvremenu videli smo drugačiju ekipu. Dali smo nekoliko prelepih pogodaka i pokazali prelepu igru. Veoma sam zadovoljan našim nastupom, – reči su glavnog trenera ekipe iz Bavarije.

– Svakom timu je teško igrati kao autsajder u Ligi Šampiona. Još uvek verujem da je Bešiktaš veoma dobra ekipa sa mnogo iskusnih fudbalera koji su igrali po celoj Evropi. Veoma mi je drago što smo došli do veoma povoljnog rezultata protiv takve ekipe. Za revanš meč pripremaćemo se veoma ozbiljno. Ne sme da se rizikuje u Ligi Šampiona!

Revanš meč odigraće se 14. marta od 18 časova na “Vodafon Parku“ u Istanbulu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje