četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

,,Gosti“ bez dosta standradnih igrača u današnjem meču!

Od 19:30 se igra prijateljski susret dve repereznatacije koje su se već plasirale na Svetsko prvenstvo, a reč je o Iranu i Panami. Meč će biti odigran na neutralnom terenu u Austriji, u Gracu.

Iran se među prvim selekcijama plasirao na Svetsko prvenstvo, selektor Karlos Keiroš je stvorio prepoznatilji stil igre ove reprezentacije, koja ne igra mečeve sa puno golova, ali je odbrana na maksimalnom nivou pa je timu najčešće dovoljan svega jedan pogodak za slavlje. Za ovaj meč trener Keiroš je pozvao gotov najbolji sastava koji ima na raspolaganju, od standardnih igrača iz kvalifikacija faliće defanzivac Montazeri (10/0/0 tokom kvaflikacija), vezni igrač Shoaeyi (7/2/1). Ostali igrači i nosioci iz kvalifikacija su tu i igraće protiv Paname u ovom meču.

Panama je po prvi put izborila plasman na Svetsko prvenstvo i to golom koji je u najmanju ruku čudan, jer lopta nije prešla gol liniju ali je sudija ipak priznao gol i tim golom je Panama slavila važnu pobedu nad Kosta Rikom. Za ovaj prijateljski meč selektor Panama neće moći da računa na najbolji tim jer na put nisu pošli sledeći igrači: Roman Tores (9/2/0 tokom kvalifikacija, odbrana), Machado (12/0/0, odbrana), Gomez (14/1/0, sredina terena), Godoy (14/0/2 sredina terena), Quintero (15/0/0, sredina terena) – trojica veznih igrača koji su tokom kvalifikacija odigrali najviše mečeva. Nema ni napadača Luisa Tejeda (10/2/1) i Arroya (9/2/0). Poslednjih 7 mečeva van Paname, Panama je ostvarila samo jedan trijumf protiv Grenade 0:5, dok su u ostalim mečevima imali dva remija i 4 poraza.

Minimalno slavlje selekcije Irana koja je u najjačem sastavu čini se kao dobar izbor za ovaj meč, kladionica Max bet nudi kvotu od 1,75 na pobedu Irana!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje