četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Gvardiolina mašina nastavlja da melje!

Gvardiola ne oprašta nikome, Mančester Siti želi da osvoji trofeje u svim takmičenjima u kojima učestvuje i nema nameru da skrene sa pobedničkog koloseka. Odbrana Barnlija večeras nije bila onako tvrda koliko je bila nebrojano puta u toku dosadašnje sezeone. Ali, kako da bude kada protiv sebe ima ovako ubitačan napad – 4:1 (0:1).


Da Katalonac ozbiljno shvata FA kup pokazala je startna postava u kojoj istrčao Siti na Etihadu, a kojoj su bili Aguero, Sane, Sterling, Silva, Fernandinjo, pa i Otamendi i Stons. Sa tek nekoliko “slepih putnika” kao što su Zničenko, Danilo ili Klaudio Bravo. Ipak, morao je Gvardiola ozbiljno da podvikne na poluvremenu. Ekipa Šona Dajša je nakon 45 minuta igre vodila golom Barnsa, posle katastrofalne reakcije Stonsa, i uspevala da odoli svim naletima domaćeg tima.

Eliminacija iz FA kupa ne mora da bude toliko tragično dočekana u Barnliju, jer je teško očekivati da je Dajšov tim u stanju da se ravnopravno bori na više frontova, pa bi svoju pažnju mogao da usmeri na Premijer ligu, gde mu sjajno ide. Sa druge strane, Građani su očigledno spremni da se nadmeću u svim takmičenjima. Već su viđeni kao prvaci Engleske, lagano su stigli do nokaut faze takmičenja Lige šampiona, plasirali su se u polufinale Liga kupa, a evoh dalje i u FA kupu. Ovaj tim je očigledno svestan svoje snage.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje