utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hamarbi doveo dva fudbalera – jedan od njih je bivši napadač Partizana!

Švedski prvoligaš Hamarbi na svom zvaničnom veb sajtu objavio je vest o potpisivanju ugovora sa dvojicom novih igrača, a u pitanju su vezista i napadač.

Ekipa iz okoline Stokholma uspela je da u svoje redove dovede levog krilnog vezistu Erkana Zengina koji je do sada nastupao u dresu Eskišehirspora, kao i napadača Nikolu Đurđića iz Randersa.

32-godišnji Erkan Zengin je u novi klub stigao besplatnim transferom, a detalji ugovora nisu poznati. Švedsko-turski fudbaler je svoju karijeru započeo upravo u Hamarbiju, da bi do danas nastupao i u dresovima Bešiktaša, Bešiktaša i Eskišehirspora. Za “Zvezdu Anadolije“ tokom ove sezone upisao je 13 nastupa, kao i po 3 pogotka i asistencije.

31-godišnji Nikola Đurđić je nakon dolaska u Švedsku sa novim timom potpisao ugovor do kraja decembra 2018. godine. Napadač rodom iz Pirota tokom svoje karijere igrao je za Radnički (Pirot), Voždovac, Haugesund, Helsingborg, Grojter Firt, Augsburg, Malme, Fortunu iz Dizeldorfa, beogradski Partizan i na kraju Randers. U dosadašnjem toku ove sezone na 20 odigranih mečeva postigao je 3 gola i isto toliko asistencija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje