četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hari Kejn i krem od Karamela

Duel Totenhema i Evertona je u senci derbija Liverpula i Mančester Sitija, ali nije ništa manje značajan u kontekstu borbe za Ligu Šampiona.

Sparsi bi se u slučaju trijumfa bodovno poravnali sa Redsima i napravili odličnu uvertiru pred seriju teških utakmica koje ih očekuju do sredine februara, budući da će posle Karamela odmeriti snage sa Mančesterom Junajtedom, Liverpulom, Arsenalom u prvenstvu, odnosno Juventusom u Ligi Šampiona. Zato nema potrebe naglašavati stepen motivisanosti izabranika Maurisija Poketina, koji su konačno imali pet slobodnih dana da se fizički i psihički oporave za ovu utakmicu. Gosti su imali dan više za odmor, ali i izuzetno naporan gradski derbi pre toga u kome su pretrpeli treći uzastopni poraz čime se njihov niz mečeva bez pobede produžio na pet. Podatak da tim sa Gudisona nije savladao tim iz prestonice više od pet godina stavlja plavce pod dodatni pritisak. Objektivno, Totenhem je znatno kvalitetniji od protivnika, a potpuno oporavljeni Erik Lamela i Viktor Vanjama daće Poketinu dodatne opcije na sredini terena.

Doskorašnji golgeter Bešiktaša, Džek Tosun mogao bi da debituje za tim sa Gudisona. Trebaće mu vremena da se adaptira na ostrvski stil fudbala a njegov novi tim inače i kuburi u veznom redu sa kreativnošću. Vodeći strelac Premier Lige vratio se u golgetersku formu (bio je dvostruki strelac na meču FA Kupa sa AFC Vimbldonom), a na minula dva susreta sa Evertonom postigao je četiri pogotka.

Predlog: Tip 1&2-4 (1.90) MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje