petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li ovo biti perfektan mesec za Vonderse?

Nastavlja se ovo razvučeno 20to kolo.

Western Sydney Wanderers-Newcastle Jets

Vonderersi bi pobedom na ovom meču mogli da zaokruže mesec februar kao sjajan. U seriji su od dve pobede. Pobeda u prošlom kolu ih je učvrstila na 6-tom mestu. Sada imaju tri boda vise i utakmicu manje u odnosu na 7-mo plasirani Brizbejn. Gombau je preuzeo Vondererse kada su bili u velikom padu, bili su pri dnu tabele,ali je napravio čudo. On je od jedne gubitničke ekipe,napravio jedan čvrst, agresivan tim. Iskoristio je sav potencijal koji oni nesumnjivo imaju. Na ovom meču Gombau će imati ceo tim na raspolaganju jer se u tim vraća Cejudo koji je bio povređen.

Sjajna sezona Džetsa. Svi čekaju da oni padnu,ali to se ne događa. Doduše imali su blagi pad,dva meča bez pobede i taman su svi počeli sa rečenicama “ to je to“. Ipak Džetsi su pobedom u derbiju protiv Viktorija svima zapušili usta i stavili do znanja da su ta dva kola bila samo blagi pad. Odbrana Džetsa je nešto slabiji deo tima,u odnosu na napad. Na ovom meču se u tim vraća Danijel Georgijevski,ali će nedostajati Kantarovski. Što se tiće napada, konačno se oporavio najbolji igrač Roj O’ Donovan i sigurno će predstavljati glavnu pretnju po gol Vonderersa.

Predlog za klađenje:

Prognozirati pobednika meča je uvek teško kada se radi o Australiji. Pogotovo kada igraju dva tima dosta slične snage. Najbolja opcija su golovi. Trebalo bi da ih bude na obe strane.

Tip: GG @ 1.50

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje