četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, prijateljske utakmice: predlozi za 14. avgust

Za razliku od prethodnih dana, kada smo viđali timove iz različitih zemlja i liga, danas će u ledene dvorane istrčati samo timovi iz Rusije. Ima jako malo mečeva, a mi smo izdvojili tri, pa ako vam se neki od predloga dopadnu, možete ih staviti na svoje današnje tikete.

14:30 Lokomotiv Y. – Dinamo Minsk WFT1 kvota @1.36 (U 6 poslednjih međusobnih okršaja Lokomotiva Jaroslav je pobedila u 5, a Dinamo Minsk samo u 1 meču na svom terenu. Lokomotiva je bolji tim, igra sjajno u pripremama i treba očekivati njenu pobedu, ali je još sigurnije, staviti uz pobedu u regularnom i moguću pobedu nakon produžetaka).

16:00 Metallurg M. – Tractor D -3.5 kvota @1.65 (Magnitogorsk je vicešampion KHL lige i sjajan domaćin i veliki favorit u meču sa Traktorom. Međutim, i Traktor je u pripremama najavio jednu dobru sezonu, a pošto se igra Traktora zasniva na jakoj odbrani, velike su šanse da Magnitogorsk mogu spustiti ispod ove ganice).

18:30 SKA. St. Peters. – Sochi 1 i ug+4.5 kvota @1.80 (SKA je aktuelni prvak KHL lige i na megdan m dolazi tim Sočija. SKA je  pripemama i Džokerit i Kunlunu i Metalurg Magnitogorsku dao 4 gola, a možda i najmanje problema će imati sa Sočijem, a verujemo da i Soči, kao i prethodni protivnici može doći do počasnog gola).

Sve pomenute utakmice i kvote možete naći u sportskoj kladionici MaxBet 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje