subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 16. mart 2018.

Danas ćemo se osvrnuti ka susretima u Turskoj i Argentini, s obzirom na to da smo upravo u ovim državama „naišli“ na pojedine interesantne statističke podatke. Nadamo se da će vam isti koristiti kod klađenja danas. Srećno!


18:00 Kasimpasa – Antalyaspor (Turska – Super Lig)
Antalijaspor nije uspela da pobedi na poslednjih 12 utakmica u gostima u okviru prve lige Turske. Uz to, tip „3+“ je mogao da se unovči na poslednje 4 utakmice između ova dva rivala. Ako na to dodamo da je isti taj tip mogao da se naplati na 5 od poslednjih 6 ligaških utakmica Antalijaspora, možda najbolja opcija za danas jeste tip „1X&3+“.

18:00 Karabukspor – Osmanlispor FK (Turska – Super Lig)
Karabukspor je poražen na 15 od poslednjih 17 ligaških susreta, dok je primio najmanje 3 pogotka na poslednjih 5 prvenstvenih utakmica. Hoće li gost to da iskoristi ili ne? Imajte u vidu to da je Osmanlispor bez pobede na poslednjih 15 gostujućih prvenstvenih utakmica. Možda remi deluje kao najlegitimnija opcija, ili minimalna pobeda gosta.

23:00 Rosario Central – Chacarita Juniors (Argentina – Superliga)
Chacarita Juniors je bez pobede na poslednjih 10 utakmica u gostima u okviru argentinskog prvenstva. Pored toga, tip „0-2“ je mogao da se naplati na poslednje 3 ligaške utakmice ove ekipe. Da li je idealna prilika da se ova utakmica unovči upravo tip „1X&0-2“?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje