četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (18. novembar)

Danas za vas izdvajamo po koji interesantan statistički niz iz Engleske, Španije, Italije, Nemačke i Holandije, a nadamo se da profit na kraju dana neće izostati. Srećno danas, šta god da tipujete!

Najviše dva gola viđena su na 5 od poslednjih 6 utakmica Njukasla u gostima u okviru prvenstva. Hoćemo li i večeras protiv Mančester Junajteda gledati neefikasan susret?

Fudbaleri Real Madrida postigli su najmanje 2 gola na 23 od poslednjih 27 ligaških susreta. Hoće li i večeras barem dva puta tresti mrežu madridskog Atletika?

Napoli je postigao najmanje 3 pogotka na 7 od poslednjih 8 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Italije. Hoće li postići toliko golova i večeras protiv Milana?

Takođe, na 14 od poslednjih 17 utakmica između Herte iz Berlina i Borusije iz Menhengladbaha mogao je da se naplati tip „3+“, ali u slučajevima kada je Herta bila domaćin. Šta očekujete danas od susreta ove dve ekipe?

Viljem II je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednjih 6 susreta na svom stadionu protiv Sparte iz Roterdama. Da li će se isti scenario ponoviti opet?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje