četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (11. jun)

S obzirom na to da Brazilci igraju večeras, ove nedelje ćemo za vas izdvojiti najinteresantnije statističke nizove iz prve lige Brazila, te se nadamo da će vam isti pomoći da naplatite vaše tikete. Srećno!

Atletico MG je igrao nerešeno na poslednja 3 gostujuća meča u okviru prvenstva, dok je Vitoria poražena na poslednja 4 meča, takođe u okviru prvenstva. Šta očekujete večeras od ove dve ekipe?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 6 gostujućih utakmica Šapekoense-a u okviru prve lige Brazila. Da li će moći i večeras protiv Ponte Preta-e?

Najviše 2 gola viđeno je na poslednjih 7 utakmica Avai-a u okviru brazilskog prvenstva. Hoće li golovi izostati i večeras protiv Flamengo-a?

Fudbaleri Cruzeiro-a nisu primili gol na poslednje 4 utakmica protiv Atletico GO-a u okviru svih takmičenja. Da li je danas prelomni trenutak, ili se ova tradicija nastavlja i danas?

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 6 utakmica Atletico PR-a pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Da li će biti i danas protiv Santos-a?

Na poslednjih 9 utakmica Korintijansa pred svojim navijačima u okviru prve lige Brazila mogao je da se naplati tip 0-2. Da li to znači da će i danas protiv Sao Paulo-a manjkati golova?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje