utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 12. maj 2018.

Prvenstva širom Evrope polako se bliže kraju, a mi smo se potrudili da za vas izdvojimo statističke nizove sa utakmica iz različitih prvenstava. Evo šta izdvajamo za danas.


15:30 Freiburg – Augsburg (Nemačka – Bundesliga)
Frajburg je poražen na 6 od poslednjih 7 ligaških susreta, a uz to su fudbaleri ove ekipe primili najmanje 2 pogotka na poslednja 4 ligaška susreta pred svojim navijačima. Da li ih i danas čeka slično?

18:30 Girona – Valencia (Španija – LaLiga)
Đirona je gubila na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednja 3 ligaška susreta pred svojim navijačima. Pored toga, predlog „0-2“ mogao je da se naplati na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica Valensije u okviru prve lige Španije. Kakav ishod očekujete danas?

20:45 Inter – Sassuolo (Italija – Serie A)
Sasuolo je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Intera, dok smo najmanje 3 pogotka mogli da vidimo na poslednja 4 ligaka susreta Intera. Hoćemo li goleadu uz uzbudljiv konačan ishod videti i večeras?

21:00 Angers – Nantes (Francuska – Ligue 1)
Nant je slavio na poslednjih 5 susreta protiv svog večerašnjeg rivala, dok je najviše 2 pogotka moglo da se vidi na 9 od poslednjih 11 ligaških susreta istoimene ekipe. Šta možemo da očekujemo večeras od ova dva protivnika?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje