petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (13. avgust)

Kao ni juče, ni danas nismo preterano žurili sa rubrikom na koju ste navikli, s obzirom na to da ste na sajtu mogli da pronađete mnoge predloge, mnogo statistike i dosta, nadamo se korisnih, informacija. Želimo vam puno sreće danas, te da vam i ovaj članak pomogne pri nameri da profitirate!

PSŽ je slavio na 11 od poslednjih 13 utakmica u okviru francuskog prvenstva. Uz to, vodio je na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 6 od poslednjih 7 gostujućih susreta. Kakav ishod očekujete protiv Gengama večeras?

Tondela je postigla najmanje 2 gola na poslednja 4 meča pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Da li će i protiv Porta moći makar do jednog pogotka?

Bešiktaš je slavio na 23 od poslednjih 27 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Turske. Hoće li još jednu pobedu ostvariti protiv Antalijaspora?

Ponte Preta nije slavila na 21 od poslednja 22 gostujuća meča u okviru prvenstva, te je tip 3+ mogao da se naplati na 7 od poslednjih 8 utakmica Sporta u okviru prve lige Brazila. Kada se ova dva podatka ukombinuju, jasno je da tip „1X&3+“ deluje kao sjajna opcija.

Atletico MG je poražen na poslednja 4 meča pred svojim navijačima u okviru šampionata Brazila. Da li se ovoj ekipi loše piše i protiv Flamenga?

Šta vi tipujete večeras?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje