sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (13. januar)

Bližimo se vikendu, proširenoj ponudi i mnoštvu interesantnih utakmica, a kao i uvek uvertira tome je petak, gde na programu imamo veći broj utakmica nego inače.

Tip 0-2 bio je prolazan na 18 od poslednjih 19 gostujućih utakmica Lavala u okviru druge lige Francuske. Kladionice daju dosta nisku kvotu za tip 0-2, što bi možda moglo da znači da su i urednici kvota svesni da na utakmicama Lavala ne treba očekivati mnoštvo golova.

Nimes je igrao nerešeno na 8 od poslednjih 9 utakmica pred svojim navijačima protiv ekipe Le Havre u okviru svih takmičenja. Zaista neverovatan niz koji se retko viđa u svetu fudbala, a kvota za nastavak istog iznosi oko tri, u zavisnosti od kladionice.

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 10 od poslednjih 12 utakmica Sent Etjena u okviru prve lige Francuske. Šta možemo da očekujemo od njihovog današnjeg susreta sa Lilom?

Fudbaleri Estorila su izgubili jednim golom razlike na poslednja tri susreta u okviru prve lige Portugala. Da li će i danas da izgube na isti način?

Lids je u nizu od četiri pobede pred svojim navijačima u okviru druge lige Engleske. Pritom, nisu primili gol na poslednja četiri meča na svom stadionu. Hoće li danas rutinski savladati Derbi?

Tip 3+ bio je prolazan na poslednja 4 susreta AZ Alkmara u okviru prve lige Holandije. Očekuje li nas i danas over?

Na poslednje četiri utakmice Bursaspora protiv Trabzonspora (u slučaju kada je Bursaspor bio domaćin) viđeno je barem tri pogotka, nezavisno od toga koje takmičenje je u pitanju. Koliko golove očekujete danas?

Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje