sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (15. avgust)

Pored kvalifikacija za Ligu šampiona, na programu imamo i engleske drugoligaše, pa ćemo se u današnjoj rubrici osvrnuti ka njima, a nadamo se da će vam predstojeći statistički nizovi pomoći da dođete do željenog profita. Želimo vam puno sreće danas!

Derbi je neporažen na poslednjih 8 utakmica protiv Prestona, računajući sva takmičenja. Uz to, tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednja 3 meča između ova dva rivala. Koji rezultat očekujete večeras?

Hal je postigao najmanje 2 gola na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu protiv Vulverhemptona, računajući sva takmičenja. Hoće li uspeti u toj nameri i večeras?

Lids je igrao nerešeno na poslednja 4 susreta protiv Fulama, gde je uz to tip 0-2 mogao da se naplati na 6 od poslednjih 7 susreta između ova dva rivala, računajući sva takmičenja. Koliko golova očekujete večeras?

Birmingem nije primio gol na poslednja tri meča protiv Boltona. Hoće li se ova pozitivna serija po Birmingem nastaviti i danas, ili će se prekinuti golom gostiju?

Brentford je slavio na 5 od poslednjih 6 utakmica protiv Bristol Sitija. Danas kvota na pobedu domaće ekipe prelazi preko dva, a da li je to dovoljno vredno rizika, po vašem mišljenju?

Šta vi predlažete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje