petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (15. januar)

Kao i juče, i danas na programu imamo pregršt interesantnih susreta, a za vas smo izdvojili nizove koji su nam zapali za oko.

Tip 3+ bio je dobitan na 15 od poslednjih 17 utakmica francuskog Monaka u okviru prve lige Francuske. Hoćemo li i danas videti over?

Real Madrid ima fantastičan niz od 28 uzastopnih utakmica bez poraza u okviru La Lige. Zidan definitivno zna kako da postavi ekipu, a nama ostaje da vidimo hoće li odoleti pritisku Sevilje večeras.

Juventus je slavio na 40 od poslednjih 45 utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Večeras igraju sa Fiorentinom, a kvota na još jednu pobedu Juventusa je zaista primamljiva.

Mančester Junajted je slavio na poslednjih šest utakmica. Dolaze li danas do nove pobede u derbiju kola? Takođe, neporaženi su na 10 od poslednjih 11 utakmica pred svojim navijačima protiv Liverpula, računajući sva takmičenja.

Sasuolo nije uspeo da pobedi na 10 od poslednjih 11 utakmica u okviru prve lige Italije. Dolazi li Palermo do bodova protiv ekipe koja nije u najboljoj formi?

Lion je vodio na poluvremenu i na kraju utakmice na 6 od poslednjih 7 susreta u okviru prve lige Francuske. Dolaze li danas do ubedljive pobede u gostima protiv Kaena?

Takođe, Fenerbahče je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 7 od poslednjih 9 utakmica u okviru prve lige Turske. Kakav ishod očekujete danas protiv Adanaspora?

Imate li vi neki zanimljiv podatak vezan za današnje mečeve?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje