petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (17. jun)

Iako je prethodnih dana ponuda bila nešto slabija nego obično, ponovo je na red došla subota, a zajedno sa njom i nešto šira ponuda nego obično. Predstavljamo vam statističke nizove koje smo danas izdvojili za vas, a uz to vam želimo mnogo sreće!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 13 od poslednjih 15 gostujućih utakmica Atletico PR-a u okviru prve lige Brazila. Da li će moći i večeras protiv Atletico GO-a?

Najviše 2 gola viđeno je na 10 od poslednjih 12 utakmica između Vasco da Gama-e i Avai FC-a u okviru svih takmičenja. Da li će ove dve ekipe preći pomenutu granicu večeras?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 6 utakmica Columbus Crew-a u okviru američke MLS lige. Da li će moći da se naplati i na susretu protiv Atlanta United-a?

New England je slavio na 9 od poslednjih 11 utakmica pred svojim navijačima u okviru američkog prvenstva. Da li Chicago Fire ima ikakvih šansi na susretu koji nam predstoji?

Najviše 2 gola viđeno je na poslednjih 6 utakmica Estudiantes-a pred svojim navijačima u okviru prve lige Argentine. Da li će golovi izostati protiv Belgrano-a večeras?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje