subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (20. januar)

Danas na programu imamo nešto više utakmica nego ovih dana, napokon nam je stigao petak, kao uvertira za vikend.

Fudbaleri Las Palmasa su neporaženi na poslednjih 13 utakmica pred svojim navijačima u okviru španske La Lige. Uz to, tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 5 utakmica protiv Deportiva iz La Korunje na svom stadionu. Možemo li da očekujemo tip 1X&0-2 danas?

Bajern je u fantastičnom nizu, te nas podatak da su slavili na 9 od poslednjih 11 utakmica u gostima uopšte ne čudi. Hoće li danas savladati Frajburg?

O izostancima Bastije i Nice smo već pisali, a treba napomenuti i da je tip 0-2 bio prolazan na 18 od poslednja 22 meča Nice u gostima (računajući samo prvu ligu Francuske). Očekuje li nas i danas manjak golova na susretu između ove dve ekipe?

Moreirense je poražen na 7 od poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li biti poražen i večeras, ili ne?

Kada Brajton pred svojim navijačima igra protiv Šefild Venzdeja, golovi često izostaju. Najbolji svedok tome je statistika, koja „kaže“ da je na 8 od poslednjih 9 utakmica na stadionu Brajtona mogao da se naplati tip 0-2. Hoće li moći i večeras?

Holandski Tvente uspeo je da pobedi na 8 od poslednjih 9 utakmica pred svojim navijačima protiv Heraclesa u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas uspeti da slave?

Kakvi su vaši predlozi za danas?

Mi vam želimo puno sreće i da sklopite dobitnu kombinaciju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje