utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 21. april 2018.

Kao i skoro svakog vikenda, i danas za vas izdvajamo po jedan statistički zanimljiv susret iz liga petice, s tim što danas nećemo u obzir uzeti Špance, jer ćete analizu dve utakmice „LaLige“ moći da pročitate na sajtu uskoro.


16:00 Watford – Crystal Palace (Engleska – Premier League)
Najmanje 3 pogotka viđena su na 5 od poslednjih 6 ligaških utakmica Kristal Palasa, dok je isti tim uspeo da primi najmanje 2 gola na 5 od baš tih poslednjih 6 utakmica. Znači li to da ćemo danas moći da vidimo efikasnu utakmicu i naplatimo kvotu preko 2.00 za tip „3+“ ili ne?

18:00 Sassuolo – Fiorentina (Italija – Serie A)
Tip „3+“ bio je prolazan a poslednje 4 utakmice između ove dve ekipe, a Fiorentina je u sasvim solidnoj seriji gde je uspela da slavi na poslednje 3 ligaške utakmice na strani. Hoće li uspeti i danas?

18:30 Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen (Nemačka – Bundesliga)
Borusija je vodila na poluvremenu, a potom pobeđivala na kraju utakmice na poslednja 3 ligaška susreta na svom stadionu, dok je Leverkuzen neporažen na 11 od poslednjih 12 gostujućih utakmica u okviru prve lige Nemačke. Šta ovde možemo da očekujemo?

20:00 Metz – Caen (Francuska – Ligue 1)
Kaen nije uspeo da postigne pogodak na poslednjih 5 gostujućih utakmica u okviru prvenstva, dok je uz to gubio na poluvremenu, a potom bio poražen na kraju utakmice na poslednja 3 ligaška susreta. Da li će i večeras da doživi poraz?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje