petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (25. septembar)

Ponuda ponedeljkom retko kad treba da se zanemari, pogotovo u situacijama kada na programu ima nekoliko odličnih utakmica. Danas smo za vas izdvojili neke statističke nizove, a nadamo se da će vam oni pomoći pri klađenju. Srećno!

Arsenal je postigao najmanje 3 gola na poslednja 3 meča pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Uz to, fudbaleri iz Londona su slavili na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu protiv VBA, računajući sva takmičenja. Kakav ishod očekujete večeras?

Levante nije uspeo da pobedi na poslednjih 14 utakmica na strani u okviru prvenstva. Hoće li uspeti danas protiv Real Betisa, ili ne?

Najviše dva gola viđeno je na poslednjih 6 utakmica Vitorije Setubal u okviru portugalskog šampionata. Da li mali broj golova očekujete i večeras protiv Boaviste?

Osmanlispor je poražen na 9 od poslednjih 10 utakmica u okviru prve lige Turske. Uz to, fudbaleri pomenute ekipe primili su najmanje 2 gola na poslednjih 9 prvenstvenih utakmica. Da li će im danas krenuti na bolje protiv Antalijaspora, ili ne?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje