petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (30. jul)

Juče smo ponovo krenuli sa našom svakodnevnom rubrikom, a danas nastavljamo istim tempom, te se nadamo da će vam parovi biti od koristi i da ćete uspeti da naplatite svoje tikete uz pomoć statistike i malo sreće. Želimo vam mnogo uspeha danas!

Zenit je slavio na 8 od poslednjih 9 utakmica u okviru ruskog prvenstva, a uz to je tip 0-2 bio prolazan na 8 od poslednjih 10 gostujućih ligaških utakmica ove ekipe. Da li će i danas Zenit da slavi uz minimalan broj golova protiv Tosna?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 20 od poslednjih 25 ligaških utakmica Rostova, dok je Amkar bez postignutog gola na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru prvenstva. Šta je idealan tip na ovom meču po vama?

Korintijans je slavio na poslednjih 8 utakmica pred svojim navijačima protiv Flamenga, računajući sva takmičenja. Hoće li se scenario ponoviti i ovog puta?

Tip 0-2 bio je dobitan na 10 od poslednjih 12 utakmica između Gremia i Santosa u okviru svih takmičenja. Koliko golova očekujete danas na susretu između ova dva rivala?

Šta vi tipujete ove nedelje?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje