petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 6. maj 2018.

Za danas izdvajamo jedan meč iz Italije, Francuske i Portugala, a nadamo se da ćemo uz pomoć statistike zajedničkim snagama uspeti da dođemo do profita na kraju dana.


15:00 Genoa – Fiorentina (Italija – Serie A)
Najviše 2 pogotka viđena su na 6 od poslednjih 7 utakmica između ova dva rivala, dok je Fiorentina neporažena na 15 od poslednjih 16 utakmica protiv Đenove. Uz to, na poslednje 3 prvenstvene utakmice Fiorentine u gostima viđena su svega 2 pogotka za 90 minuta igre, što nama ide u prilog.

17:00 Metz – Angers (Francuska – Ligue 1)
Tip „0-2“ mogao je da se naplati na 12 od poslednjih 14 utakmica između ove dve ekipe, dok je na poslednja 4 ligaška susreta Anžea mogao da se naplati isti taj predlog. Uz to, Mec nije uspeo da pobedi na 11 od poslednjih 12 ligaških susreta, a videćemo u kom pravcu će se odvijati ova utakmica.

21:15 FC Porto – Feirense (Portugal – Primeira Liga)
Porto je vodio na poluvremenu, a potom slavio na kraju utakmice na 6 od poslednjih 7 prvenstvenih utakmica pred svojim navijačima. Pored toga, fudbaleri ove ekipe uspeli su da postignu najmanje 2 gola na poslednjih 6 ligaških utakmica na svom stadionu. Hoće li i večeras da budu ubedljivi?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje