četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (7. avgust)

Kao što je i očekivano, danas nastavljamo malo slabijim tempom nego juče, ali i dalje prilično solidnim s obzirom na to kakva je ponuda danas. Želimo vam mnogo sreće, te da vam statistika pomogne da danas dođete do dobitne kombinacije.

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica Boaviste u okviru prve lige Portugala. Hoće li isti tip moći da se naplati i danas protiv Portimonense-a?

Feirense je slavio na poslednja 4 meča u okviru prvenstva, a Tondela je slavila na 5 od poslednjih 6 mečeva u okviru istog. Šta očekujete od ovog susreta?

Rio Ave nije primio gol na 6 od poslednjih 8 utakmica pred svojim navijačima u okviru prvenstva Portugala. Ako Belenenseš postigne gol, ova prilično solidna statistika će se „srušiti“. Da li mislite da gostujući fudbaleri mogu do pogotka?

Norveški Strömsgodset je neporažen na 28 od poslednjih 30 mečeva pred svojim navijačima u okviru prvenstva Norveške. Da li će i protiv Vålerenga-e doći makar do jednog boda?

Nemački St. Pauli je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru druge lige Nemačke. Da li će do pobede „iz iksa“ stići i protiv Dinama iz Drezdena?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje