petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Istinska je ljubav to!

Od ekipe koja je pre samo sezonu ili dve važila za jednu od najpouzdanijih u ligi kada su mečevi pred domaćom publikom u pitanju ostala je samo bleda senka, sećanje na neka ne toliko davna vremena. Da Bradford Siti definitivno ima problema ove sezone na domaćem terenu pokazuje njihov dosadašnji učinak u prvenstvu gde imaju manje od 50% dobijenih mečeva a opet se nalaze pri samom vrhu prvenstvene tabele. Kao da su sve dobre igre iz prethodnih sezona sada došle na naplatu.

U prošloj rundi pretrpeli su od Piterbora šesti poraz u prvenstvu kod kuće u tekućoj sezoni, ali svi ti loši rezultati nisu udaljili gledaoce sa stadiona. Oko 22-23 hiljade gledalaca iz kolo u kolo je prisutno na stadionu koji može da primi tek nešto malo više od 25 hiljada duša.

Paradoks je da je isti taj Bradford najbolji gost ako se uporede sve četiri profesionalne lige. Vreme je da tako zaigraju i pred domaćom publikom koja je u dobrom delu tekuće sezone ostala uskraćena za trenutke radosti i sreće.

Oksford je jedna veoma čudnovata ekipa koja je par kola pred kraj prošle sezone baš na ovom stadionu izgubila meč vredan 6 bodova. Bradford je tim trijumfom definitivno obezbedio učešće u plej-ofu dok je iz trke za istim izbacio Oksford. No, i ove sezone je Oksford nadomak plej-ofa, na jedanaestoj su poziciji ali sa minusom od svega šest bodova za ekipama koje drže ta mesta. Nepredvidivi su, igraju u seriji toplo-hladno i baš zbog toga uvek izvise u toj priči za doigravanje na kraju ligaškog dela šampionata.

Pre dva kola pretrpeli su jedan od najubedljivijih prvenstvenih poraza u skorijoj istoriji kada ih je Vigan pregazio sa 7-0. To nikako ne može da bude dobro za samopouzdanje pred nastavak prvenstva u ovako zgusnutom kalendaru.

Vreme je da skup kvalitetnih igrača u redovima domaćeg tima pruži svojoj vernoj publici par vezanih rezultatski dobrih partija za ove praznike kao božićni poklon. Jedno je sigurno, oni su to definitivno zaslužili.

predlog: tip 1 (1.80) MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje