četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Italija – Nemačka (EURO U21) najava i prognoza

Finalni dan što se tiče mečeva u grupama na Prvenstvu Evrope za mlade selekcije, a u okviru Grupe C, sastaju se selekcije Italje i Nemačke, meč se igra na stadionu Krakovije u Krakovu, a sudiće ga Slavko Vinčić iz Slovenije.

Italija je posle rutinske pobede u prvom meču protiv Danske, odigrala mnogo slabiji meč protiv Češke Republike u kojem je zasluženo poražena 3:1. Bezidejnost u igri, mnogo soliranja igrača Italije, naročito krilnog napadača Berardija, nisu mogli da donesu više od poraza. Iako je Italija imala veći posed lopte i uputila 7 udarac u okvir gola rivala, mnogi su saglasni da je golman Zima bez većih teškoća ukrotio većinu pokušaja. Za današnji meč selektor Italije nema problema oko sastava tima, a očekuje se da počne ofanzivna postava sa Berardijem, Bernadeskijem, Petanjom i možda čak i Kijezom u startnih 11.

Spremni da iskoriste svaki slobodan prostor koji im ukažu Italijani!

O meču sa Nemačkom, selektor Italije, Luiđi di Bjađo je rekao: ,, Video sam želju u očima mojih igrača da danas prikažu odlična nastup i pobede utakmicu. Ne smemo da dozvolimo da nam misli odlutaju van našeg meča ili na to koliko golova moramo da damo u ovom susretu. Nemačka je odličan tim, ali i mi smo. Moramo da dokažemo da imamo još snage i fizičke i psihičke.“

Nemačka je sa dve pobede na čelu grupe C, ali i dalje nije obezbedila siguran plasman u polufinale, u dosadašnjem toku turnira ova generacija pokazala je stil karakterističan za sve selekcije Nemačke, a do sada se nije ostetio izostanak nekoliko bitnih igrača koji su na Kupu Konfederacija sa A selekcijom. Selke,Mejer i Gnabri nose igru ove selekcije, a u dva dosada odigrana meč, ekipa još nije primila gol, a u meču protiv Danske nisu dozvolili protivniku čak ni da stvori ozbiljniju priliku.

O meču protiv Italije, selektor Stefan Kunc je rekao: ,, Mogu samo da citiram mog kolegu Di Bjađa, on je rekao da je preuzeo najbolji italijanski tim u istoriji takmičenja za mlade selekcije, sa preko 1000 mečeva u Seriji A, igrača koji su u timu. Ta izjava je dovoljana sama za sebe. Italija je favorit“.

Očekuje nas jedan od derbi susreta prve faze, a mnogi bi rekli i duel dve najjače ekipe uz Španiju na turniru. U ovom meču Italiji odgovara samo pobeda dok će Nemci pokušati da italijanskim oružijem, taktikom iskoriste prostor koji će se ukazati ofanzivnijom igrom Italijana.

PREDLOG za klađenje: 

  • GG ( oba tima daju gol) kvota 1,65
KAKAV JE SVE RASPLET MOGUĆ U GRUPI C:
  • NEMAČKA: prva je sigurno ako odigra nerešeno protiv Italije ili ako izgubi sa jednim golom razlike a Češka pobedi Dansku. Nemačka će biti najbolja drugoplasirana selekcija ako izgubi sa golom razlike a Češka ne pobedi Dansku, ili ako izgubi sa dva gola razlike ali rezultat bude na primer 2-4, 3-5…
  • ČEŠKA REPUBLIKA: u slučaju pobede nad Danskom i ukoliko Italija savlada Nemačku, oni mogu da budu prvi, ako Češka pobedi, a Italija ne pobedi, Češka će obezbediti drugo mesto, a da bi bili najbolja drugoplasirana ekipa treba im pobeda od 3 gola razlike (4-1, 5-2…) ali moraju da postignu najmanje 4 gola.
  • ITALIJA: Prva je sigurno ukoliko pobedi Nemačku, a Češka ne pobedi. Ako Češka pobedi, Italija i tada može do prvog mesta ali ako pobedi Nemačku sa dva gola razlike ali da postigne najmanje tri gola (3:1, 4:2…). Ne mogu da budu najbolja drugoplasirana selekcija jer će im u svakoj varijanti gol razlika biti lošija od Slovačke, ukoliko bi bili drugi.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje