sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jedan odlazak i dva dolaska u Vardaru

Predhodnih dana aktuelni prvak Makedonije u fudbalu, FK Vardar bio je dosta aktivan na transfer „pijaci“, jer su u klub pristigla nova dva fudbalera, a „crveno-crne“ je napustio jedan igrač.

Brazilski napadač Džonatan Baloteli je za sumu od 600.000 eura napustio ekipu Vardara i preselio se u redove katarskog tima, Al-Garafa sa kojoj je potpisao ugovor na dve godine.

Sa druge strane, kao zamena za Balotelija stigao je njegov sunarodnik, Italo Hoze Oliveira koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još godinu dana.

„Mnogo sam zadovoljan dolaskom u Vardar i ovaj klub za mene predstavlja novi izazov u karijeri. Verujem da ću se dosta brzo uklopiti sa ekipom i sa velikim nestrpljenjem očekujem da zaigram sa svojim novim saigračima“, rekao je Italo.

„Crveno-crni“ dres obukao je i internacionalac iz Gane, Mustafa Kuajnor (22) koji igra na poziciji veznog fudbalera. Postignuta je saradnja na dve godine sa opcijom produžetka na još godinu dana.

„Srećan sam i zadovoljan što sam potpisao za Vardar. Drago mi je što sam postao deo ovog tima i jedva čekam da zaigram. Ovo je veliki izazov za mene, jer ću igrati za tim koji je najtrofejniji u Makedoniji. Vardar se uvek bori za titulu, te se nadam da ćemo i ove godine ispuniti naš cilj“, izjavio je Kuajnor.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje