petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kraj agonije Perta???

Drugi meč subotnjeg programa odigraće Melburn Viktori i Pert Glori.

Viktori je taman počeo da igra,vezali su nekoliko pobeda, počeli uspon ka vrhu i opet su pali. Prvo nerešen rezultat protiv Merinersa i onda poraz u prošlom kolu od Velingtona. Sada su opet na početku,opet treba podići ekipu. Trener Meni Maskat se nada da je kraj te crne serije i da će ovaj meč biti početak nove serije pobeda. Ipak neće biti lako. Maskat se suočava sa problemima u vidu izostanka štopera Vilijamsa kao i umorom, zbog puta na Novi Zeland pre svega par dana.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Valeri

Izostanci: Williams, Donachiel, Austin, Deng

Pert je u katastrofalnoj formi. U seriji su od tri vezana poraza i na ta tri meča imaju gol razliku 0/11! Pred trenerom Keni Lavom je mnogo težak posao pre svega da podigne ekipu na spihološkom planu.Da situacija bude gora tih 0/11 je u trenutcima kada su se u tim vratili Dijego Kastro, Endi Kio i Adam Tagart, tri glavna motora kada je reč o napadu. Pozitivna stvar je što se u tim vraća Mič Nikols,ali pitanje da li će on nešto promeniti.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Lowry, Nickhols

Izostanci: Warren, Poscoliero, Chianese, Willson, Mills,Stynes

Predlog za klađenje: Viktori jeste favorit, zbog domaćeg terena i kvalitetnijeg sastava,ali opet tu je taj umor,a i odlučnost Perta da konačno prekine ovu crnu seriju. Danas je možda vreme da Pert dođe do gola.Napad mora proraditi kad tad,a ovo je jako dobra prilika.

Tip: GG @ 1.50 (maxbet)

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje