utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za kraj kola jedan efikasan meč

Poslednji meč 23ćeg kola Serije A odigraće se u Rimu.

Lazio-Genoa

Pred kraj 2017. godine svi su videli Romu i Inter kako se bore za treće i četvrto mesto,a Lacio 5ti. Ipak početak 2018 godine je doneo velike promene. Inter i Roma su nastavili sa padom,a četa Simonea Inzagija je zaigrala sjajno. Inzagi je stvorio sjajan tim, tim koji možda nema toliko atraktivnih igrača,ali igra sjajno. Lacio pod vođstvom Inzagija igra brzo, atraktivno i napadački. Jedna su od najefikasnijih ekipa u ligi sa 57 datih golova u 22 odigrane utakmice. Ipak će na ovo meču Inzagi imati problema. Danas će biti bez dva jako bitna igrača,  naime Lulić i Sergej Milinković-Savić su suspendovani za ovaj meč. Takođe na ovom meču neće biti ni Nanija koji je povređen.Ipak raduje povratak Imobilea, odigrao je meč u kupu i sigurno će biti u timu za večerašnji duel.

Đenova je nakon smene trenera proigrala, tj donekle je proigrala.Nisu ni ovo sjajni rezultati,ali je bolje nego u početnom delu sezone. Trenutno se nalaze na 16tom mestu, tek 4 boda iznad zone ispadanja. Veliki problem za tim Davida Balardinija jeste efikasnost. Ove sezone su postigli samo 16 golova u 22 meča. Samo su Sasuolo i Benevento gori od njih. Oni ne da ne postižu golove, nego čak ni prilike ne stvaraju. Eto protiv Juventusa za 90 minuta  nisu šutnuli ka golu protivnika. Danas će Balardini biti bez Migela Velosa i Đuzebe Rosija. U toj situaciji napad bi trebalo da predvodi Lapadula.

Potencijalni sastavi:

Lazio: Strakosha; Bastos, De Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lukaku; Felipe Anderson; Immobile

Genoa:Perin; Izzo, Rossettini, Zukanovic; Rosi, Omeonga, Veloso, Bertolacci, Migliore; Pandev, Lapadula

Predlog za klađenje:

S obzirom na napadački stil igre Lacija trebalo bi očekivati dosta golova na ovom meču. Lacio često prima golove,pa je to šansa da i Đenova konačno dođe do pogotka.

Tip: 3+ @ 1.80

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje