četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lagan zadatak za lidera šampionata

19to kolo Australijske A lige otvoriće prvi i poslednji na tabeli.

Sidnej je u prošlom kolu ostvario veliku pobedu nad jednim od najvećih rivala u ligi Viktorijem sa ubedljivih 3-1. Ta pobeda im je donela i povećanje bodovne razlike na tabeli u odnosu na drugoplasirane Džetse koji su kiksali u tom kolu. Ipak, ni ovih 9 bodova prednosti ne zadovoljava trenera Arnoldsa i on najavljuje maksimalnu fokusiranost do kraja. Po rečima Arnoldsa cilj je oboriti prošlosezonski rekord od 66 bodova,kako su krenuli na dobrom su putu. Ipak, tu je i jedan skriveni cilj. Naime Sidnej zasigurno želi da obezbedi prvo mesto pred početak plej ofa što pre, jer uskoro kreće Azijska Liga Šampiona. Sigurno da će tada igrači biti znatno umorniji i moraće više da se rotira u ligi.

Sidnej će na ovom meču biti bez Brendona O’Nila i Granta,dok se u tim vraća napadač Sajmon.

Njihov rival u ovom kolu je poslednjeplasirana ekipa šampionata Velington Finiks. Finiks u poslednje vreme igra dosta dobro. Jeste da su u prošlom kolu poraženi od Adelejda,ali nisu bili bez šansi na tom meču. Kalezić je napravio jedan dobar tim i nisu bez šansi za plej of,pogotovo ne ako ovako nastave da igraju. Ovaj meč je za njih najlakši mogući. Oni ovde nemaju šta da izgube,jer su totalni autsajderi. Dolaze na noge ubedljivo najjačoj ekipi u ligi i mogu samo nešto da dobiju iz tog meča. Upravo na tu opuštenost i računa Kalezić,jer je tad ekipa realno i najopasnija. Ipak na ovom meču im neće biti nimalo lako,em što igraju protiv najbolje odbrane, em što su im prve dve opcije u napadu izostaju. Naime trener Kalezić na ovom meču ne može da računa na Andriju Kaluđerovića i Krišnu, tako da će sve spasti na novo pojačanje Ljuljića.

Predlog za klađenje:

Teško da Sidnej može ovo da izgubi,kvalitetniji su, igraju na svom terenu,sve je na njihovoj strani,ali ipak… Da je sve tako realno,fudbal ne bi bio toliko zanimljiv. Ipak,ajde da se nadamo da na ovom meču neće biti iznenađenja i da će Sidnej ovo rutinski da dobije.

Prva dva ovosezonska meča je dobio Sidnej. Na Novom Zelandu su slavili 4-1, a na svom terenu su slavili sa 3-2.

Tip: 1 i 3+ @ 1.80

Kvota je preuzeta iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje