četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 29. kola (subota)

Danas su nam na programu četiri utakmice španskog šampionata, a mi smo se potrudili da svaku izanaliziramo i damo predlog za klađenje gde god smo mogli. Uživajte danas i želimo vam puno sreće.


13:00 Deportivo La Coruna – Las Palmas

Utakmica koja je veoma bitna za obe ekipe, s obzirom na to da je Deportivo na 19. poziciji a Las Palmas na 18. poziciji uz svega bod više. Levante je jučerašnjim trijumfom uspeo da dođe do brojke od 27 osvojenih bodova, što je čak 7 više u odnosu na Las Palmas, ali i 8 više u odnosu na Deportivo iz La Korunje, uz utakmicu više.

Forme obe ekipe su katastrofalne, Deportivo je poslednju pobedu zabeležio 9. decembra prošle godine, i to uz minimalnih 1:0 protiv Leganesa. Las Palmas je 5. februara slavio protiv Malage istim rezultatom, što je ujedno i poslednja pobeda ove ekipe.

Za Deportivo neće igrati Federico Valverde (23/1/0 – sredina), Eneko Boveda (17/0/1 – odbrana), Fede Cartabia (19/2/1 – sredina) i Lusinho (22/1/1 – odbrana, pod upitnikom). Za goste neće igrati Emmanuel Emenike (7/0/0 – sredina) i Pedro Bigas (13/0/0 – odbrana), dok su četvrorica fudbalera pod znakom pitanja, ali je sve dosta neizvesno tako da njihove potencijalne izostanke nećemo uvrstiti u analizu.

Ono što je bitno jeste da će Andone (najbolji strelac Deportiva) i Calleri (najbolji s trelac Las Palmasa) danas biti u prvom planu, a nadamo se da će biti raspoloženi, te da će tresti mreže.

Naš predlog za klađenje je tip „GG“ po kvoti 1.75, jer zaista očekujemo neizestan duel s obzirom na to da i jednima i drugima „gori pod nogama“.


16:15 Valencia – Alaves

Drugi susret obeležiće Valensija i Alaves, a deluje kao da je domaćin apsolutni favorit ovde. Može se reći da je nakon serije loših rezultat uspeo da pronađe nešto konstantniju formu, a u poslednje vreme je slavio protiv Levantea, Malage, Sosijedada, Betisa i Sevilje. Trenutno zauzima 4. mesto i sigurno da će se boriti da uđe u Ligu šampiona naredne sezone. Sa druge strane, Alaves će najverovatnije izboriti opstanak (trenutno ima 11 bodova više od Las Palmasa), ali mu svakako predstoji borba za isti.

Što se izostanaka tiče, za Valensiju neće igrati Javi Jimenez (24/0/0 – odbrana), Santi Mina (30/14/2 – sredina) i Francis Coquelin (28/1/0 – sredina), dok su Gabriel Paulista (28/0/0 – odbrana) i Geoffrey Kondogbia (32/4/4 – sredina) pod velikim znakom pitanja za ovu utakmicu. Gost već dosta dugo bez Carlosa Vigaraya (12/0/0 – odbrana) koji na terenu neće biti ni danas.

Iako je Valensija apsolutni favorit, mi bismo vam radije savetovali da tipujete na golove, pogotovo jer je tip „3+“ bio prolazan na 6 od poslednjih 7 susreta između ova dva rivala, ali i na poslednje 4 gostujuće ligaške utakmice Alavesa. Kvota za tip „3+“ iznosi 1.80.


18:30 Real Sociedad – Getafe

Vrlo teška utakmica za prognozu, bez obzira na to što je Sosijedad predstavljen kao favorit danas. Sosijedad zauzima 14. mesto uz skor 9-6-13, gol razliku 50:50 i 33 osvojena boda, dok se Hetafe nalazi na 11. mestu uz skor 9-9-10, gol razliku 33:26 i 36 osvojenih bodova.

Forma obe ekipe je mešovita, čas su u pitanju pobede, čas remiji, čas porazi, te su ovi rivali veoma nezahvalni za bilo kakvu prognozu. Ono što je nama zapalo za oko jeste da smo na 5 od poslednjih 6 međusobnih susreta mogli da naplatimo predlog „GG“, pa možda ne bi bilo loše pokušati isto i danas po kvoti 1.90. Verovali ili ne, na ligaškim utakmicama Sosijedada u proseku viđamo najviše golova, tačno 3.6 po susretu, dok na utakmicama Hetafea viđamo 2.1 golova po susretu, računajući ligaške utakmice.

Što se izostnaak tiče, za domaći tim neće igrati Carlos Martinez (0/0/0 – odbrana) i Xabi Prieto (30/3/7 – sredina), dok je Geronimo Rulli (31/0/0 – golman) upitan pred ovaj susret. Markel Bergara (17/4/1 – sredina) neće igrati za Hetafe, dok su Loic Remi (18/5/0 – sredina) i Daniel Pacheco (8/0/0 – napad) upitni.


20:45 Real Betis – Espanyol

Još jedan jako težak susret za prognozu, Betis se nalazi na 8. mestu uz skor 12-4-12, gol razliku 46:53 i 40 osvojenih bodova, dok se Espanjol nalazi na 13. mestu uz skor 8-11-9, gol razliku 26:34 i 35 osvojenih bodova. Može se reći da su se obe ekipe „osigurale“ od ispadanja, jer zaista mora da se dogodi čudo da bi bilo koja ekipa od ove dve naredne sezone igrala u drugoj ligi.

Što se izostanaka tiče, neće igrati Antonio Sanabria (16/8/0 – napad) i Zouhair Feddal (18/3/0 – odbrana) za domaći tim, dok je Joaquin (28/4/5 – sredina) upitan. Za goste neće igrati Diego Lopez (11/0/0 – golman) i Javi Lopez (9/0/0 – odbrana).

Kao što smo već i napisali, jako teška utakmica za prognozu, i bolje je zaobići je nego tipovati bez ikakvog smisla.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje