petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Las Palmas – Deportivo La Coruna

Prvu utakmicu u sklopu 19. prvenstvenog kola španskog šampionata „LaLiga“ na Kanarskim ostrvima na stadionu „Gran Canaria“ domaći sastav Las Palmasa ugostiće tim Deportiva i La Korunje. Las Palmas trenutno zauzima 10. mesto na tabeli sa 24 osvojena bodova, dok su gosti na poziciji broj 15. sa 18 sakupljenih bodova u dosadašnjem delu prvenstva.

Trener domaće ekipe, Q.Setien na ovom susretu najverovatnije neće moći da računa na vezistu J.Castellano, dok njegov kolega sa druge strane G.Garitano ostaće bez „usluga“ veziste F.Fajr i napadača B.Gama i C.Gil.

Do sada su ova dva tima ukupno odigrala 10 utakmica (u okviru Prve i Druge lige španskog fudbala), a dosta uspešniji je tim Deportiva koji je ostvario 7 trijumfa, nasuprot 3 pobede ekipe Las Palmasa, a nijedna utakmica nije završena bez pobednika.

Ekipa Las Palmasa ove sezone igra izuzetno dobro pred svojom publikom, jer na 9 prvenstvenih utakmica na stadionu „Gran Canaria“ ima skor od 5 pobeda i 4 remija i bez ijednog pretrpljenog poraza uz pozitivnu gol razliku 17:8. Deportiva sa druge strane je jedan od najlošijih timova kada su gostovanja u pitanju, imaju učinak na strani od 4 nerešena rezultata, 5 trijumfa i nijedne pobede uz 8 postignutih i 18 primljenih golova.

Kladionice favorizuje tim Las Palmasa sa kvotom za njihov trijumf u visini od @2.05, dok se eventualna pobeda gostiju plaća kvotom od @3.80. Za ljubitelje klađenja koji će tipovati na nerešen rezultat, odnosno tip „X“ kvota iznosi oko @3.50.

Glavni sudija ove utakmice biće David Fernandez Borbalan koji je ove sezone sudio 8 prvenstvenih duela na kojima je pokazao 45 žutih i jedan crveni karton.

Očekivani sastavi :

Las Palmas 4-3-3

J.Varas – Michel, M.Lemos, P.Bigas, D.Castellano – J.Viera, R.Mesa, V.Gomez – N.Zhar, M.Livaja, Tana

Deportivo La Korunja 4-2-3-1

P.Tyton – F.Navarro, Sidnei, A.Arribas, Juanfran – Guilherme, C.Borges – Luisinho, E.Colak, M.Moreno – F.Andone

Utakmica između Las Palmasa i Deportiva La Korunje na programuje u petak, 20. januara sa početkom od 20:45.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje