subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Legendarni fudbaler:Plasman našeg tima u top 4 bio bi vrhunski rezultat!

Rusija u 2018-oj godini dočekuje najbolje svetske fudbalske selekcije, a istovremeno slave 60 godina od kako su prvi put učestvovali na Svetskom prvenstvu.

Kapiten tog tima 1958.godine u Švedskoj, koji je za Sovjete postigao gol na otvaranju turnira, 91-godišnji Nikita Simonyan i dalje radi za dobrobit ovog sporta kao podpredsednik Ruske Fudbalske Unije i kao ambasador Svetskog prvenstva 2018-te godine.

O šansama Rusije na takmičenju je rekao: ,, Prvi zadatak i cilj je da prođemo grupu. za plasman u polufinale ili osvajanje turnira neophodno je da prođemo taj prvi korak i da tek onda postavimo nove ciljeve. Bio bi neverovatan uspeh kada bi stigli do top četri tima. 

O ruskom timu: ,,Igor Akinfeev je najbolji igrač Rusije trenutno, svi ga poštuju u timu. Pozicija golmana nosi  i veliku odgovornost. Ja sam bio napadač, ako postignem gol iz tri šanse, svi bi mi čestitali, dok je golman koji naparavi pet teških odbrana ali primi jedan lak, uvek krivac za poraz tima.“

,,Glavni favoriti za titulu su bez sumnje, Engleska koja nije osvojila titulu od 1966., Nemačka, Španija, Argentina, Brazil i Portugal, a uvek su moguća i iznanđenja.“

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje