utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga 1 – pregled 23.kola

Već u petak Džilsi su iznenadili Flitvud sa dva brza gola i onda lagano priveli utakmicu kraju. Ribari neverovatno igraju, u poslednjih deset trijumfovali su na tri meča, od toga dva u Čaketrejdu i jedan u FA Kupu. Poslednju pobedu u ligi ostvarili su 28.oktobra kada su bili bolji od Oksforda 2:0. Jako, jako slabo za ekipu koja je prošle sezone završila na četvrtom mestu. U prošloj sezoni imali su 10 poraza a sada već na polovini sezone imaju toliko. Sa druge strane, Džilsi su ostvarili drugu vezanu pobedu u ligi a Džoš Parker briljira. Sada su na pristojnoj udaljenosti od crvene zone.

Vigan je ostvario najubedljiviju pobedu u ovom kolu samlevši Oksford 0:7! Vig Grig postigao je het-trik, Maks Pauer dodao je dva komada a Nik Pauel i Gevin Mejsi po jedan.

Šruzberi je ostao na 4 boda iza lidera trijumfom u meču sa Portsmutom nakon golova Šona Valija i Stefana Pejna.

Blegburn je zaustavljen u Nortemptonu u meču koji je startovao u netipičnom terminu od 15 časova.

Skantorp, Bredford i Čarlton popunjavaju plej-of mesta ali imali su potpuno različite mečeve u ovom kolu. Gvozdeni su nadigrali Sautend nakon preokreta, Čarlton na Valiju uzeo samo bod u meču sa Blekpulom a Bredford je pretrpeo poraz u Londonu od Donsa.

Plimut je trijumfom nad Oldamom pobegao iz crvene zone, a Ročdejl je ostao tu jer je Volsol stigao do boda u sudiskoj nadoknadi.

Bari je ostao prikucan za dno nakon novog poraza na gostovanju Piterboru.

Roteram je posle preokreta stigao do nova tri boda u meču sa MK, a Donkaster je ugrabio vrlo bitne bodove u Bristolu golom iz penala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje