četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

A liga Australije najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Nakon perfektnog skora u prva dva dana (petak 2/2 i subota 3/3) pokušaćemo i u nedelju da budemo na istom nivou.

Za nedelju su zakazana dva duela.

Dan otvaraju Njukasl Džetsi i Vest Sidnej Vonderersi

Njukasl Džetsi

Džetsi su počeli sezonu jako dobro i nakon tri odigrana kola imaju 7 bodova uz gol razliku 9/4. Može se već sad reći da su Džetsi odradili možda i najbolje ovaj prelazni rok uzevši O’Donovana. Od 9 golova koliko su postigli čak 5 je postigao ovaj Irac,uz to asistirao je kod još jednog gola,dakle cela ekipa se vrti oko njega. Nemaju neki prevelikih kadrovskih problema,jeste da će im nedostajati Vargas koji se ozbiljno povredio u prošlom kolu protiv Brizbejna,ali nije to toliko veliki nedostatak.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Vargas

West Sydney Wanderers

Vonderersi su takođe veoma dobro startovali u ovoj sezoni gde nakon 3 odigrana kola imaju 5 osvojenih bodova uz gol razliku 6/5. Jedna veoma kvalitetna ekipa, imaju sjajan napad predvođen Rierom,Bonevaciom,Kusukamijem,kao i vremešnim Bridžom i džokerom sa klupe u vidu Šantalaba. Ipak koliko god napad bio jak, izgleda da odbrana nije na tom nivou,iako su i tu doveli dobra pojačanja,čini se kao da treba toj odbrani da se uigra,msm u tri kola su primili 5 komada,što nije malo. E sad, jedan od problema za Sidnej jeste i to da su u svega par dana imali dva veoma teška duela,prvo prošlog vikenda veliki derbi Sidneja,da bi u sredu ispali iz polufinala kupa od Adelajda i to je sigurno uticalo na ekipu,jer su se nadali da će ući u to veliko finale.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Tyson, Lustica, Tokich

Zanimljivosti: Vonderersi imaju velikog uspeha kada gostuju na stadionu Džetsa,poslednja 3 duela na ovom stadionu su dobili. Prethodna dva čak i bez primljenog gola. Trebalo bi da bude efikasan duel,jer sa jedne strane sjajni O’ Donovan, a sa druge strane sjajan napad,ali i loša odbrana,kao i umor ekipe. Vonderersi i Džetsi su u prva tri kola svaki meč završavali GG.

tip: GG @ 1.50 (kladionica maxbet)

Central Coast Marriners- Melbourne Victory

Drugi duel dana će odigrati ekipe Marinersa i Viktorija, dva tima koja još uvek nisu ostvarila pobedu u ligi.

Merinersi

Trenutno su na poslednjem mestu na tabeli sa samo 1 osvojenim bodom i gol razlikom 4/9. Prošle sezone im je odbrana bila najveći problem,radili su na tome u prelaznom roku,ali očigledno nedovoljno jer su nakon tri kola najgora defanzivna ekipa sa prosekom od 3 primljena gola po meču isuviše za ovaj rang takmičenja.Nemaju kadrovskih problema što se tiče suspenzija i povreda.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Hoole

Izostanci: /

Melburn Viktori

Ko bi mogao i da predpostavi da će Viktori,prošlosezonski vice šampioni, nakon tri kola imati samo 1 osvojen bod uz gol razliku 3/5. Sve lampice su upaljene i ovo se prosto mora dobiti. Da situacija bude još gora pobrinuo se i Beriša. On je u prošlonedeljnom duelu zakačio sudiju i za to je suspendovan na dva meča. Beriša je najbolji igrač ekipe i godinama unazad najbolji strelac. Postavlja se pitanje kako će bez njega? Ipak Melburn ima kvalitetan sastav i trebalo bi da dobiju ovaj meč.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Beriša, Donachie

Zanimljivosti: Melburn je dobio prethodna 4 ligaška duela. Merinersi su sva tri meča u ovoj sezoni završili GG3+.

Tip: X2 2+@ 1.45 ;

2 @ 1.95 (kladionica maxbet)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje