četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

A liga Australije najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu ujutru na programu su dva duela iz Australijske A lige.

Wellington Phoenix-Brisbane Roar

Prvi duel se igra na Novom Zelandu gde će ekipa Velingtona dočekati ekipu Brizbejna.

Ovo je duel dva tima koja još uvek čekaju prvu pobedu u ligi, može se slobodno reći dve jako slabe ekipe,verovatno kandidati za “ fenjer “.

Velington je u prva tri kola upisao samo 1 bod uz gol razliku 3/5.Ako im je za utehu imali su i težak žreb u prva tri kola jer su igrali sa Sidnejom,Melburn Sitijem i Adelejdom. Jeste da je situacija loša po broju bodova, ali po igri to i nije bilo toliko loše, bili su ravnopravni takmac u sva tri kola,ali eto nisu imali sreće. Dosta kubure sa odbranom,trener Kalezić kao da još uvek traži tu dobitnu kombinaciju.Imaće Kalezić mnogo problema sa štoperskom linijom na ovom meču jer je Rossi povređen,a Duarte se vraća iz povrede,ali je pitanje koliko može na ovom meču. Njih dvojica su inače glavni štoperski tandem u timu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici:FINKLER, DURANTE, ROGERSON

Izostanci: ROSSI

Brizbejn

Po mišljenju mnogih Brizbejn ima ove sezone najslabiji tim u ligi, što njihovi rezultati i pokazuju. U prva tri kola tri poraza uz gol razliku 2/6. Ajde nije sve toliko crno, jesu izgubili ta tri kola,ali nisu bili nadigrani. U prvom kolu težak meč protiv sjajnog Sitija,zatim nesrećan poraz od Adelejda gde su vodili do 88minuta i onda u nadoknadi primili dva gola i poraz od Džetsa uz dobru partiju. Konačno su dočekali Francuza Bautheac-a koji je imao problema sa vizom. Najveći problem Brizbejna jeste defanziva,primaju po dva gola u proseku.Dodatni problem je izostanak dobrog odbrambenog igrača Browna koji je važan šraf Aloizijeve odbrane. Napad im je poprilično kvalitetan tu je Ben Khafalah, Makarone i Bautheac.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izonstanci : BROWN

Prognoza: Kada se ova dva tima sastaju golovi nisu retkost,u prošloj sezoni, na tri duela 11 golova. S obzirom na velike probleme sa odbranama i jednog i drugog tima moglo bi biti i ovde golova.

Tip: GG @ 1.50 (kladionica maxbet)

 

Adelaide-Melbourne City

Drugi meč subotnjeg rasporeda jeste duel iz glavnog grada Australije Adelejda gde će istoimeni domaćin dočekati trenutnog lidera šampionata i jedinu ekipu sa maksimalnim učinkom Melburn Siti.

Adelejd Junajted

U prva tri kola ostvarili su jednu pobedu i dva nerešena rezultata uz gol razliku 5/4.Tokom nedelje ostvarili su i plasman u finale kupa Australije pobedom nad ekipom Vest Sidneja što im je dodatno podiglo motiv pred ovaj derbi meč. Na stranu forma i sve,ali Adelejd ima velikih problema sa sastavom,od početka sezone samo im se povređuju igrači. U prethodnih par dana ostali su bez tri bitna igrača iz prve postave, štopera Guluma, veznog igrača Lia i jednog od glavnih igrača ekipe Absalonsena koji je ove sezone postigao 2 i namestio 2 gola što dovoljno govori koliko je bitan za ovaj tim.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim : /

Izostanci: Gulum, Lia, Absalonsen, Regan, Elrich

 

Melburn Siti

Melburn je u prva tri kola upisao maksimalan skor uz gol razliku 5/1. Deluju zaista dobro ove sezone i ističu se kao jedni od glavnih favorita za osvajanje titule. Sada su u seriji malo težih mečeva jer im nakon ovog gostovanja sledi derbi sa Sidnejom gde će se i videti ko je jači u ovom trenutku,tj pre svega koliko mogu protiv Sidneja.Velika prednost Melburna je što im je sastav kompletan nemaju povređenih,naravno osim povrede Fornarolija,ali on je povređen na duže staze.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Fornaroli

Međusobni dueli: Na poslednja 4 duela slavila je ekipa koja je domaćin. Prošle sezone su odigrali tri meča, Melburn je dobio dva. Na tri duela prošle sezone palo je 7 golova.

Predlozi za klađenje: Veoma neizvestan duel je pred nama, blaga prednost je na strani Sitija pre svega zbog povreda u timu Adelejda, ali i umora zbog teškog meča u kupu pre par dana.

Tip: X2 2+ @ 1.70 (kladionica maxbet)

više od 4.5 kartona @ 1.75 (bet365) Sudija na ovom meču je Kurt Ams koji je poznat po tome da daje dosta kartona na utakmicama.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje