petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope (najava utakmice): Lyon – CSKA Moscow

Lion će da ugosti CSKA iz Moskve večeras od 21:05 po našem vremenu u okviru revanš utakmice osmine finala Lige Evrope, a u prvoj utakmici je slavio Lion rezultatom 1:0. Najavu prethodnog susreta možete da pročitate na sledećem linku.

Generalno, dosta težak zadatak za CSKA, potrebno je da nadoknadi gol zaostatka iz Rusije, što i neće biti tako lako, dok manje više gol, ili eventualno dva gola Liona gotovo sigurno mogu da okončaju ovu utakmicu i pre samog kraja. Kladionice smatraju da je Lion favorit večeras, a mi se sa tim slažemo, iako ne bismo savetovali „čist kec“.

Kada su u pitanju izostanci, situacija u taboru francuskog prvoligaša je ista, dok za goste neće igrati Viktor Vasin (27/2/0 – odbrana) i Mario Fernandes (27/0/3 – odbrana), a fudbaleri koji su se našli na spisku na prvoj utakmici večeras će verovatno da istrče na teren. To je jedan solidan plus za CSKA, iz prostog razloga što će defanzivna linija biti manje više kompletna.

S tim u vezi, očekujemo da Rusi „čuvaju“ svoj gol, te da probaju da se vrate u igru pogotkom. Lion u poslednje vreme nije naročito efikasan, a izostankom najboljeg strelca ne očekujemo mnogo šta u napadu ove ekipe.

Naš predlog za klađenje je „1X&0-3“ po kvoti 1.50.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje