petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Najave utakmica 1. kola u grupi H (sreda)

U sredu se igraju mečevi E,F,G i H grupe u Ligi šampiona, kojim se kompletira prvo kolo najkvalitetnijeg klupskog fudbalskog takmičenje na svetu, a mi ćemo pokušati da vam ukratko najavimo mečeve grupe H i da predložimo neke kladioničarske igre:


20:45 Real Madrid – APOEL

Šampion Evrope, Real Madrid otvara odbranu trofeja na svom stadionu Santijago Bernabeu, protiv kiparskog prvaka Apoela.

Real Madrid je prošle godine osvojio sve što se osvojiti može, a i novu sezonu otvorili su sa dve pobede protiv ekipe Barselone i osvajanjem Superkupa Španije. U domaćem terenu posle dve startne pobede, odigrali su iznenađujuće dva nerešena meč, protiv Valensije i Levantea, tako da u današnji meč ulaze i sa željom da se vrate na staze uspeha.  Što se tiče promena u timu, u odnosu na prošlu sezonu nema više Danila, koji je pojačao redove Mančester Sitija, Morate koji je otišao u Čelzi, Pepea koji je prešao u Bešiktaš i Fabia Koentraoa koji je sada u Sportingu. Od pojačanja treba spomenuti Cebalosa iz  Betisa i Hernandeza iz Atletiko Madrida.

Izostanci u timu Reala za danas: Valejo (0/0 odbrana), Markos Asensio (3/2), Ljorente (2/0), Benzema (3/0)

Apoel je ponovo u Ligi šampiona, a do tog uspeha stigli su kroz kvalifikacije, najpre su prošli luksemburški Dudelanž sa dve minimalne pobede, potom rumunski Vitroul (poraz na gostovanju 1:0 i pobeda na domaćem terenu 4:0), da bi u plejofu pobedili Slaviju iz Praga (0:0 na gostovanju, pobeda 4:0 na domaćem terenu).

Promene u timu: Sotirou (32/21- najbolji strelac tima), Gioniotas (29/5 napad), Vender (28/3 napad)  su napustili tim, a kao zameni se stigli Hesus Rueda (odbrana), Salazi (vezni red), Farias (vezni red), Lukas Souza (vezni red), Pote (napad), Oar (napad).

Danas na meču neće biti sledećih igrača: Ianou (odbrana), Milanovi (odbrana), Bertoglio (sredina), Efrem (sredina), Oar (sredina).

PREDLOG za klađenje: 1-1&1P2+ (Real vodi na poluvremenu i pobeđuje na kraju uz dva i više gola na poluvremenu) (kvota 1,80)


20:45 Totinehem – Dortmund

Ekipa Totinehama godinama napreduje i u klubu smatraju da je možda došao tretnutak da se napravi iskorak i u evrokupovima, a na tom putu im stoji odlična ekipa Borusije iz Dortmunda. Novu sezonu Totinehem je počeo skorom 2-1-1, jedini poraza doživeli su od Čelzija 2:1.

Što se tiče promena u timu, odbrna je pojačana igračem Ajaksa, Sančezom, kao i desnim bekom PSŽ-a Oriera, dok je u napadu stigao igrač Svonsija, Ljorente. Iz tima su od igrača koji su imali neku minutažu otišli štoper Vimer i napadač Jensen.

Za današnji meč trener Totinhema neće moći da računa na Rouza (odbrana), Vanjamu (sredina), Lamelu (sredina), Alija (sredina)

Borusija Dortmund je posle dve uvodne pobede na startu sezonu, za vikend remizirala sa Frajburgom 0:0, tako da je sada na skoru 2-1-0. Tim je u odnosu na prošlu sezonu jači za defanzivce Zagadoua (PSŽ 2), Toljana (Hofenhajm), Omer Toprak (Leverkuzen), dok je tim napustio Bender koji je pojačao Leverkuzen. Vezni red tima jači je za Dahouda iz Borusije Menhengladbah, dok odlazaka nije bilo. Napad su napustili Osman Dembele (prešao u Barselonu) i Emre Mor (Selta), dok su od pojačanja stigli najbolji igrač kijevskog Dinama, Jarmolenko, i Maksimilijan Filip iz Frajburga.

Što se tiče izostanaka u timu, puno problema za trenera današnjeg gosta: neće igrati defanzivci Bartra,Šmelcer i Rafael Guereiro, dok su Subotić i Veigl pod znakom pitanja. Vezni red biće slabiji za Sanča, Rodea, Šurlea, kao i Marka Rojsa.

Očekujemo jedan otvoren meč, gde će oba tima pokušati da dođu do bodova koji će im olakšati borbu za mesto koje će uz Real voditi dalje.

PREDLOG za klađenje: 3+ (pada tri i više gola na meču) (kvota 1,65)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje