utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona- pley of runda kvalifikacija (najave i prognoze) – utorak!

Posle tri kola kvalifikacija za Ligu šampiona, stiglo je i do poslednje 4.runde (playof) gde će se pobenici ovih mečeva plasirati u grupnu fazu Lige šampiona, dok će poraženi za utehu imati igranje u grupnoj fazi Lige Evrope. Danas je na programu pet mečeva, a mi vam donosimo kratke najave sa predlogom za klađenje:

18:00 Karabag (Azerbejdžan) – FC Kopenhagen (Danska)

Karabag je kao i prošle sezone ispunio prevashodni cilj, a to je nastup u grupnoj fazi nekog takmičenja, a pošto je Liga Evrope obezbeđena, ciljevi kluba su da se po prvi put napadne i  plasman u Ligu šampiona, gde u grupnoj fazi nikada nije nastupao nijedan klub iz Azerbejdžana. U drugom kolu Karabag je izbacio gruzijskog predstavnika, ekipu Samtredije (pobeda na domaćem terenu 5:0 i na gostovanju 0:1), da bi u trećem kolu bili bolji od moldavskog Šerifa (0:0 na domaćem terenu i pobeda 1:2 na gostovanju). Tokom ovih mečeva istakli su se najviše Španac, Michel koji nastupa u veznom redu i napadać južnoafrikanac Ndlovu.

FC Kopenhagen sa druge strane, posle prolaska slovačke Žiline u drugom kolu (pobeda na gostavanju 1:3, poraz na domaćem terenu 1:2) i Vardara iz Makedonije u trećem kolu (poraz na gostovanju 0:1 i pobeda na domaćem terenu 4:1) ponovo nišani plasmana u Ligu šampiona gde je čest učesnik grupne faze. Za današnji meč trener ovog tima neće moći da računa na veznjaka Greguša (3/0) i defanzivce Hoglija (1/0) i Johansona (5/0).

Očekujemo neizvestan meč gde će domaćin uz pomoć klimatskih uslova i punog stadiona pokušati da napravi određene probleme Dancima pred revanš meč, koji neće srljati slično kao i u meču protiv Vardara odigranom u Makedoniji. Ne očekujemo goleadu na ovom susretu.

PREDLOG:  0-2 gola (kvota 1,55)


20:45 APOEL (Kipar) – Slavia Prag (Češka R.)

Malo po malo, protivnik po protivnik i Apoel nastavlja sa dobrim izdanjima u evrokupovima, u drugom kolu kvalifikacija savladali su luksemburški Dudelanž (pobede u oba meča 1:0), da bi u prethodnom kolu bili bolji od prvaka Rumunije, ekipe Vitrolula (poraz na gostovanju 0:1, pobeda na domaćem terenu 1:0 u regularnom delu meča, 4:0 posle produžetaka). Tim je sačinjen od legije stranaca, i najčešće je na terenu samo jedan ili nijedan Kipranin. Za današnji meč nema samo upravo domaćeg igrača Ioannoua.

Slavija iz Praga je posle godina lošijih rezultata ponovo u prilici da se bori za ulazak u Ligu šampiona, oni su u trećem kolu odakle su krenuli kvalifikacije, savladali beloruski Bate Borisov (pobeda na domaćem terenu 1:0, poraz na strani 2:1). U novom prvenstvu Češke, posle tri odigrana kola, Slavija je bez poraza 2-1-0 ali i bez primljenog gola u tri meča. Tim igra jako čvrsto, mečeve koji su neizvesni i bez puno pogodaka, defanziva je na prvom mestu. Za današnji meč terener neće imati na raspologanju defanzivce Delija (2/0) i Bileka (1/0), veznog igrača Ščuka (1/0) i Alvira (1/0).

Još jedan meč gde očekujemo tvrdu i neizvesnu utakmicu i gde će domaćin pokušati da stvori makar minimalnu prednost pred revanš meč u Pragu, gosti će svoju priliku tražiti preko kontranapada, ali neće srljati već će se truditi da sačuvaju svoj gol.

PREDLOG za klađenje: X prvo poluvreme (kvota 1,85)


20:45 Hofenahajm (Nemačka) – Liverpul (Engleska)

Jedno od najprijatnijih iznenađenja prošle sezone u top 5 liga, ekipa Hofenhajma, dobila je priliku da se ove sezone plasira u grupnu fazu nekog takmičenja, tokom letnjeg prelaznog roka tim je ostao bez nekoliko igrača, pre svega Sulea i Rudija koji su pojačali Bajern iz Minhena, ali je zauzvrat na pozajmicu stigao krilni napadača i član mlade selekcije Nemačke, Serž Gnabri. U timu je i dalje opasni napadač Vagner.Neće nastupiti Szalai (napad).

Liverpul sa druge strane ima priliku da se vrati u takmičenje koje je svojevremeno i osvajao i bio redovan učesnik, tokom leta ne puno promena u timu, stigao je krilni napadač Salaha iz Rome, a tim je već odigrao jedan zvaničan meč u domaćem prvenstvu nerešeno sa Votfordom 3:3. Najveći problem ovog tima po svim komentarima je nesrazmera između kvaliteta odbrane i napada, pa tim olako prima golove. Za današnji meč nema veznjaka Lalane i napdača Staridža, dok su pod znakom pitanja nastupi veznog igrača Koutinja i desnog beka Klajna.

Očekujemo jedan otvoren meč gde će Hofenhajm znajući da je njihova najveća šansa dobar rezultat na domaćem terenu ući otvoreno u meč, a kvaliteti napadača ovog tima garantuju makar jednu loptu u mreži rivala, sa druge strane prostor koji bude ostao u odbrani Hofenhajma, moćiće da iskoriste superbrzi Mane i Salah.

PREDLOG: GG (oba tima postižu po gol) (kvota 1,60)


20:45 Jang Bojs (Švajcarska) – CSKA Moskva (Rusija)

Tim koji je poznat po superefikasnoj igri i mečevima sa puno golova, Jang Bojs ima šansu da se preko moskovskog velikana plasira u grupnu fazu Ligu šampiona, ali u klubu neće biti nezadovoljni ni plasmanom u grupnu fazu Ligu Evrope. U prethodnom kolu načinili su iznenađenje izbacivši ukrajinski Dinamo Kijev (poraz na gostovanju 3:1, pobeda na domaćem terenu 2:0).Iz tim izostaje veznjak Taulant Seferi.

CSKA Mosvka, ruski velikan redovan je učesnik Lige šampiona i tim koji kao veliki favorit ulazi u ovaj dvomeč. U prethodnoj rundi slavili su protiv Aek-a iz Atina (pobeda 0:2 na gostovanju i 1:0 na domaćem). Tim je kompletan za ovaj susret.

I pored toga što će igrati na domaćem terenu ne očekujemo da Jang Bojs bude taj koji će diktirati ritam utakmice, već će tu ulogu preuzeti igrači CSKA-a koji pored iskustva na svojoj strani imaju i veći kvalitet.

PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,95)


Nadamo se da će vam najave i predlozi pomoći da dođete do dobitaka, a mi se vam želimo puno sreće. Podsećamo vas da predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i da nisu sto posto sigruni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje