četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope (najava utakmice): AC Milan – Arsenal

Osminala finala Lige Evrope biće obeležena susretom između Milana i Arsenala, a isti će se odigrati večeras od 19 časova na „San Siru“ u Milanu. U pitanju je prva utakmica, te su apsolutno sve opcije moguće.

Milan je u prvenstvu pozicioniran na 7. mestu uz isti broj bodova kao i šestoplasirana Sampdorija, dok petoplasirani Inter ima čak 7 bodova više od ove dve ekipe. Sa druge strane, Arsenal se nalazi na 6. mestu u prvenstvu i ne pamtimo kada je beležio ovako katastrofalne partije. Više se ne zna ni da li je problem u treneru, igračima, ili u celom sklopu. Uz to, na poslednje 4 utakmice Arsenal je poražen, dva puta od Mančester Sitija, od Brajtona i švedskog Östersundsa.

Što se izostanaka tiče, u taboru domaćina neće igrati Andrea Conti (5/0 – odbrana), dok za Arsenal neće igrati već Standardni Santi Cazorla (0/0 – sredina) i Alexandre Lacazette (33/11 – napad), ali i Héctor Bellerín (36/3 – odbrana), Pierre-Emerick Aubameyang (33/24 – napad) i Nacho Monreal (32/5 – odbrana, pod upitnikom).

Postave bi trebalo da su ovakve. Za Milan: Donnarumma – Rodriguez – Romagnoli – Bonucci – Calabria – Bonaventura – Biglia – Kessie – Callhanoglu – Cutrone – Suso. Za Arsenal: Ospina – Chambers – Mustafi – Koscielny – Kolašinac – Ramsey – Xhaka – Wilshere – Mkhitaryan – Welbeck – Ozil.

Vrlo teška i zahtevna utakmica za prognozu, ali nas nešto navodi na to da ovde neće biti mnogo golova. Imajte ovo u vidu kao jednu veliku rezevru, pošto je ovaj predlog zasnovan isključivo na osećaju i ni na čemu drugom. U pitanju je predlog „0-2“ po kvoti 1.85.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje