četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Malaga – Real Sociedad

Poslednja utakmica 18. kola prvenstva Španije „LaLiga“ odigraće se na stadionu domaće ekipe Malage „La Rosaleda“, na kojoj će ugostiti tim Real Sosiedada. Malaga zauzima 13. mesto na tabeli sa 21. osvojenim bodom, dok su gosti šestoplasirani tim lige sa 29 sakupljenih bodova.

Strateg domaćeg tima, M.Romero neće imati na raspolaganju: defanzivce B.Kone i M.Torres kao i veznjake Z.Kuzmanović i F.Ricca. Sa druge strane njegov kolega na klupi Real Sosiedada, E.Sacristan neće moći da računa na: defanzivce C.Martinez i M.Gonzales dok su neizvesni nastupi veziste M.Bergara, defanzivca R.Navas i napadača C.Vela.

Malaga je u dosadašnjem delu šampionata odigrala 8 utakmica pred svojim fanovima i ima izuzetno dobar skor od 5 pobeda, 2 remija i svega jednog pretrpljenog poraza uz pozitivnu gol razliku 17:11. Real Sosiedad pak, u gostima je odigrao 8 susreta i imaju učinak od 4 trijumfa i isto toliko poraza, bez ijednog remija i gol količnik od 13 datih i 13 primljenih pogodaka.

Ova dva tima su se do sada ukupno sastajala 24 puta u svim takmičenjima i klub iz Baskije, R. Sosiedad je uspešniji sa 12 ostvarenih pobeda, 6 puta je Malaga odnosila pobedu, a isto toliko puta su utakmice završavane bez pobednika.

Kladionice na ovom susretu kao blagog favorita vide tim Malage nudeći kvotu za njihov trijumf u visini od oko @2.50, dok se pobeda gostiju plaća koeficijentom od oko 3.00. Za remi duel kvota iznosi oko @3.30.

Glavni sudija ovom duela biće Antonio Miguel Mateu Lahoz, dok su za pomoćnike izabrani Pau Cebrián Devís i César Manuel Noval Font. Četvrti sudija na ovom duelu je Julio Mena Gimeno.

Očekivani sastavi :

Malaga 4-2-3-1

C.Kameni – R.Rosales, D.Llorente, M.Villanueva, J.Carlos – J.Recio, I.Camacho – M.Santos, Juanpi, G.Castro – S.Ramirez

Real Sociedad 4-3-3

G.Rulli – Y.Berchiche, I.Martinez, A.Elustondo, J.Zaldua – S.Canales, A.Illarramendi, E.Granero – M.Oiarzabal, X.Prieto, V.Jose

Utakmica između ovih rivala, Malage i Real Sosiedada na programu je u ponedeljak, 16. januara sa početkom od 20:45.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje