petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Meksiko – Novi Zeland (Kup Konfederacija) najava i prognoza!

Od 20 časova, drugi meč dana na Kupu Konfederacija, a sastaju se u okviru grupe A, Meksiko i Novi Zeland, utakmica će se igrati na Fisht Olympic stadionu u Sočiju, a sudiće ga Bakari Gasama iz Gambije.

Meksiko je odigrao odličan meč protiv favorizovanih Portugalaca i pokazao kakvim ofanzivnim potencijalom raspolaže ovaj tim. Dominirali su posedom u prvom susretu imali 59% vremena loptu u svojim nogama, a ukoliko napadači poput Ćićarita Hernandeza, dos Santosa, Vele, Himneza, Peralte i Lozana budu raspoloženi, možemo videti puno lopti u mreži Novog Zelanda danas, ukoliko Mesiko pobedi, staviće sebe u odličan položaj pred poslednje kolo i utakmicu protiv Rusije.

Novi Zeland je u prvom meču odigrao mnogo bolje u drugom poluvremenu, ovoj selekciji se svakako ne može zameriti na borebnosti i požrtvovanju, ali nedostatak kvaliteta u odnosu najjači nivo bio je primetan u meču sa Rusijom, koja je stvorila puno šansi ali nije postigla više od 2 pogodka. U drugom delu igre Tomas je propustio izglednu šansu da smanji pobedu Rusije ali je Akinfeev bio na mestu. U slučaju poraza danas, Novi Zeland će već početi da pakuje kofere za put sa takmičenja.

Interesantan podatak je da su ove selekcije odigrale pet međusobnih prijateljskih susreta u periodu od 2011-te do 2016-te, a svaki put je slavio Meksiko, poslednji put u oktobru 2016-te pre žreba za ovo takmičnje, bilo je 2:1. Na 4 od 5 mečeva bilo je više od tri pogodka. Treba reći da je poslednji odigran meč, Meksiko igra u kombinovanom sastavu uglavnom sa igračima iz domaćeg šampionata:

09.10.16 FI Mexico New Zealand 2 : 1
20.11.13 WC New Zealand Mexico 2 : 4
13.11.13 WC Mexico New Zealand 5 : 1
02.06.11 FI Mexico New Zealand 3 : 0
04.03.10 FI New Zealand Mexico 0 : 2

Svakako da nas očekuje utakmica gde će selekcija Meksika dominirati terenom i pokušati da sa što više golova razlike savlada Novozelanđane jer će gol razlika možda imati ključnu ulogu u raspletu ove grupe, tradicija je takođe na strani Meksika.

PREDLOG za klađenje:

  • 3+ ( kvota 1,55)
  • DP1 (Meksiko pobeđuje u oba poluvremena) kvota 1,95
  • 1-1&3-6 (Mekisko će voditi na poluvremenu i pobediti na kraju i biće raspon golova od 3 do 6 gola na meču) kvota 2,00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje