sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mitar kod Jokana !!!

Iako je tokom dana plasirana vest da je Mitrović prešao na pozajmicu u Anderleht, od toga na kraju nije bilo ništa. Naime kako javljaju engleski mediji navodno Anderleht nije uspeo da skupi dovoljno para za tu pozajmicu. Anderlehtova taktika je bila da prodaju Teodorčuka Hamburgu i onda dovedu Mitrovića. Ipak Hamburg je u poslednjem trenutku odustao od transfera, pa je tako propao i transfer Mitrovića. Inače Aleksandar je doputovao u Brisel i sve je bilo spremno,ali eto… Sudbina je htela drugačije.

Ipak, kada se činilo da je Mitrović osuđen na “ grejanje klupe “ do kraja sezone pojavio se Slaviša Jokanović i njegov Fulam.

 S obzirom na jako kratko vreme do isteka transfer perioda, Fulam je iskoristio opciju za dodatni sat za transfer. Taj sat je bio dovoljan da se razreši ova saga i Mitrović je napokon dobio novi klub.

Koliko je samo bilo neizvesno, čekalo se do pred sam kraj i tog dodatnog sata. Prvo je Fulam najavio novi transfer,a onda je bomba detonirana.

U Fulam je došao na pozajmicu do kraja sezone.

Sigurno da je ovo jako dobar korak za Aleksandra Mitrovića jer će u Fulamu dobiti preko potrebnu minutažu. Ovo je dobra vest i za reprezentaciju Srbije pred predstojeće svetsko prvenstvo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje